Гледај ги првите 2 сезони од The Killing, па дојди да правиме муабет.PS: не ми се верува дека Band of Brothers победи за 1 глас... Дефинитивно ќе ѝ дадам шанса на "The Killing", но бидете реални - Band of Brothers да испадне уште во прв дуел?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледај ги првите 2 сезони од The Killing, па дојди да правиме муабет.PS: не ми се верува дека Band of Brothers победи за 1 глас... Дефинитивно ќе ѝ дадам шанса на "The Killing", но бидете реални - Band of Brothers да испадне уште во прв дуел?!?
Да бараш од лик со social anxiety да гугне нешто е исто ко да бараш Џин од Lost да збори англискиЌе апстинирам овој пат. Едно што не ми се верува дека Раскажувачот сте го бутнале во сериозни серии... Детска носталгија... одете легнете си...
Друго, Mr.Robot можеше да биде голема серија, ама после 10-15 епизоди ми се смачи да го гледам Рами Малек како зјапа во камерата како теле во шарена врата. Гугни нешто бе. Гугни!
Т'ибам телето.
Српските не ми се гледани.
Ио је мало нервозан...
VRATICE SE RODE | SENKE NAD BALKANOM |
@BilboBaggins | @TRICKO |
@Natan 3.0 | @Torchyrus |
@Zlatikevichius | @Sawyer88 |
@Толстој | @Chiksy^ |
@Psyside | |
@draey | |
@Saasko | |
@Monte | |