(Кајгана избира) Најдобри серии на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
PS: не ми се верува дека Band of Brothers победи за 1 глас... Дефинитивно ќе ѝ дадам шанса на "The Killing", но бидете реални - Band of Brothers да испадне уште во прв дуел?!?
Гледај ги првите 2 сезони од The Killing, па дојди да правиме муабет.

1. The Storyteller - ради детска носталгија. :)

2. Senke nad Balkanom - ја почнав пред два дена, скоро сум готов со првата сезона, така да во моментов ми е најактуелна. Одлична серија во секој смисол. Една од најдобрите работи што излегле од Балканов.

1. /
2. Џе.... Сте..... Другари.... Из...шкоље...средње. Пикаааац. За неупатените гласам за Вратиче се роде.

Ќе апстинирам овој пат. Едно што не ми се верува дека Раскажувачот сте го бутнале во сериозни серии... Детска носталгија... одете легнете си... :pos:

Друго, Mr.Robot можеше да биде голема серија, ама после 10-15 епизоди ми се смачи да го гледам Рами Малек како зјапа во камерата како теле во шарена врата. Гугни нешто бе. Гугни!

Т'ибам телето.

Српските не ми се гледани.

Ио је мало нервозан...

Mr.Robot i Senke nad Balkanom "Boardwalk Empire za siromasni" najdobrata serija na ovie prostori i daleku poozbilna od Vratice se Rode.

Ќе апстинирам овој пат. Едно што не ми се верува дека Раскажувачот сте го бутнале во сериозни серии... Детска носталгија... одете легнете си... :pos:

Друго, Mr.Robot можеше да биде голема серија, ама после 10-15 епизоди ми се смачи да го гледам Рами Малек како зјапа во камерата како теле во шарена врата. Гугни нешто бе. Гугни!

Т'ибам телето.

Српските не ми се гледани.

Ио је мало нервозан...
Да бараш од лик со social anxiety да гугне нешто е исто ко да бараш Џин од Lost да збори англиски :D

Eventually почнува, ама малку по малку. И не на начин на кој што го прават другите. Исто и овде.

Последно уредено:
Пола од дуелите во првиот круг се завршени. Веќе се знаат и 2 комплетни дуели од вториот круг (јас знам де). Имаме уште 16 дуели во првиот круг. Почнуваме веднаш.

MR. ROBOT - The Storyteller 20:4
VRATICE SE RODE - Senke nad Balkanom 11:4

Mr. Robot и Vratice se rode продолжуваат понатаму.

ДУЕЛ БР. 17
GAME OF THRONES
HBO, 2011-2019
GAME OF THRONES.jpg

vs.
BATTLESTAR GALACTICA
Sci-Fi, 2004-2009
BATTLESTAR GALACTICA.jpg

ДУЕЛ БР. 18
NARCOS
Netflix, 2015-2017
NARCOS.jpg

vs.
OUTLANDER
Starz, 2014-???
OUTLANDER.jpg

Game of Thrones - Послабата задна сезона не е доволна да се заборави една од најдобрите серии на сите времиња.

Narcos - Само првата сезона ми е гледана али е одлична.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom