(Кајгана избира) Најдобри серии на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mr robot
Senke nad balkanom , spored mene e najdobra serija napravena na teritoriju na ex jugoslaviju posegnii 20 godine , znaci serija e fenomenalna moze da se ramnja ss mnogo drugi americki serije , gluma fenomenalna , kamera , kadri , nemam zborovi

1. Mr. Robot - Уште на првото номинирање има 10 поени од мене, така да нема дискусија за овој дуел. Серијата е блиску до мастерпис според мене, кој ја нема гледано обавезно да ја изгледа.

2. За овие штрковите овие шо се - една од поомилените балкански серии. Делот кај што Пикац објаснува како си поминал на матура е лудница, сега кога ми текна сам се смеам дома.

Mr. Robot. Омилена серија ми е. Една од ретките каде што крајот е испланиран пред почетокот, така што сè што се случува во серијата води кон тој крај (кој што нормално е феноменален). Исто така една од ретките серии каде што нема лоша епизода (во смисол, сите епизоди на imdb ѝ се со оценки повисоки од 8.0), а четвртата сезона има дури 6 од 13 епизоди > 9.5.
Ремек дело од серија.

Од вториов дуел не ми се гледани.

PS: не ми се верува дека Band of Brothers победи за 1 глас... Дефинитивно ќе ѝ дадам шанса на "The Killing", но бидете реални - Band of Brothers да испадне уште во прв дуел?!?

Mr. Robot. Омилена серија ми е. Една од ретките каде што крајот е испланиран пред почетокот, така што сè што се случува во серијата води кон тој крај (кој што нормално е феноменален). Исто така една од ретките серии каде што нема лоша епизода (во смисол, сите епизоди на imdb ѝ се со оценки повисоки од 8.0), а четвртата сезона има дури 6 од 13 епизоди > 9.5.
Ремек дело од серија.

Од вториов дуел не ми се гледани.

PS: не ми се верува дека Band of Brothers победи за 1 глас... Дефинитивно ќе ѝ дадам шанса на "The Killing", но бидете реални - Band of Brothers да испадне уште во прв дуел?!?

Ремек дело се 2 те, ама The Killing многу повеќе те врзува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom