Jovannah
Smile me baby
- Член од
- 11 февруари 2008
- Мислења
- 584
- Поени од реакции
- 50
Неофицијално: После 1000 "Te молам" и 26 "Kaj ми е сонцето".... сонцето му се смирило на гравот
Официјално е

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неофицијално: После 1000 "Te молам" и 26 "Kaj ми е сонцето".... сонцето му се смирило на гравот
Изброено е над 200 патиГреота беТе молам, ама те молам сонце, те молам.. изброи некој колку пати рече те молам ?
![]()
Не заебавај ?Официјално есмирени се, беа заедно расчекор во вторникот
![]()
Изброено е над 200 пати
Не заебавај ?
НајозбилноИако сонцето има достоинство и гордост, после напорниот ден на гробишта изгледа решила да му се смири
![]()
Официјално есмирени се, беа заедно расчекор во вторникот
![]()
:jaj:да го видам овој по улица во животов мој, и да умрам не жаљам.. т.е ќе умрам од смеење на сред улица, ќе се створам во гасовита агрегатна состојба..
Изгледа појќе не му се навраќа ко ќе го види :pos2::pos2:
Сонцето може комотно да земе и да се обеси. Да ја тепа да и се курчи и после оваа да му се смири... Сега 100% ќе ја претепа кога ќе си го види на интернет клипот и она и другарка и има бумбар да ги направи : )))
Не бе не сакаш да го видиш во живо, може ќе ти пренесе патетичност, волку патетичен човек сигурно зрачи и ги прави и другите околу него да попримаат патетичност.
Имам видено во живо поголема легенда од овој, возев ролери кај парк и идам накај 7 чешмички да пијам водам и се наведнувам пијам и слушам некој познат глас, дигам глава и го гледам Пато до мене со некои мали девојчиња (најверојатно ќерки или внуки) не можев да се воздржам ја исплукав водата и се смеев со саати (+ тоа беше периодот баш кога излезе и кога беше најактуелен Пато) : )))
инаку го знам чоекот од лажец е(село во битолско) васко се вика го имаме дупено салам за пато шо е масовен а чоекот воопшто не е глуп
Не викам дека е глуп, секој може да се здрка али човекот со клипот стана ЛЕГЕНДА : )))
Мхм, мхм како ќе си одам утре на кафица со најшубо маиче.