Кај ми е сонцето :(

• Креатор на темата Креатор на темата KIFFLA
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos::pos::pos::pos::pos:не го дослушав од шо неможам да се соземам:pos2::pos2::pos2:лелеееееееееееее:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

п.с. го жалам типов, тешко му паѓа ова...ама... :pos:

Ова се вика љубов :)

Неофицијално: После 1000 "Te молам" и 26 "Kaj ми е сонцето".... сонцето му се смирило на гравот

Инфо од прва рака од мууабети низ Корзоно Битола.Bака била случката:

Биле негде собрани во кафана некоја не знам точно каде,мажи жени друштво меѓу кој и дотичниве.Братов се напијал тро поќе и почнал нешто да и кара едно време бам бум пред сите ја намавал,нешто во смисол кабадаиски муабет,демек ме знајш ти мене кој сум јас....

Еве го логов шо ми кажуваше чоеков па преценете сами:

Scofield™ ® says:
*a kolku odele
*2 nedeli?
*:)))
*a so naprael tolku bratof
Choekov says:
*dadada
*red+u Scofield™ ® says:
*so nejki ova da mu se smiri?
*:)))
Choekov says:
*abe bile vo nekoja kafana na pevalka ona maksimalno selski
*i ovaj demek maz se prael ja natepal
*na samari nesto
*ova onma
*demek oj mori begaj znasj koj sum jas
*pred drugarite ova ona
*red+u Scofield™ ® says:
*po po po popoooo
Choekov says:
*abe cirkus e coekot brat
*kabadaja bitolski
*original
*golic kabadaja
*samo kabadajluci da praj
*a banka vdzeb nema
*karakter 0
*recnik -1
*x a xax a

BTW: Баткава на прекар го викале ГРАВОТ.......хахахахахахаа

Биле во Перон (најзапустената кафана во Битола), а таа певалката што пеела таму, му била бивша на Гравот. Тој ја викнал да му пее, а „сонцето“ му се налути заради то.
И после Гравот, за да се напрај мангуп, почнал да и` вика шо е мори, знајш кој сум јас, и и` манал шамар пред сите.

Ах бре Граве, ми се продолжи животот со тебе :pos:

:jaj:да го видам овој по улица во животов мој, и да умрам не жаљам.. т.е ќе умрам од смеење на сред улица, ќе се створам во гасовита агрегатна состојба..

:pos2::pos2::pos2:Лудак не е нормален цела Македонија му се смее сега.:):):):):)

Греота бе :pos: Те молам, ама те молам сонце, те молам.. изброи некој колку пати рече те молам ? :pos:

Е Граву Граву, да не пукниш, ме пресмеа :icon_bigg

Ко ќе го видиш чоеко во живо, не делува за ваков плачко/мочко :pos2:

Сељачишта, опинци, ама со тапија.

На сељандурава изгледа врвно литературно достигнување и се текстовите на Јован Јованов. Друг извор од каде би ги црпела трогателниве изрази не ми паѓа на памет.

Ја не можам да преминам преку нештото. Го нема сонцето, ти ме угаси. О, Семоќен, лоботомијата од рајот искочила.

Се утепав од смеење морам да признаам. Секое мушко во одреден дел од животот се излигавело за цура ама ова е бре анти шмек у секој поглед. А и типката не ја правдам. Проста сељандура од цура. Типот ваљда ја сакал премногу па се погазил до толку себе што се стаи на рипит со те молам и кај ми е сонцето...а оваа и се напуни его и гордост до коска па и уште на нет го стаила ебати кучката. Анти шмек пар. Али смешно у секој случај. Мислам...остави ме сеа сабајле треба да станам да идам на гробишта. :vozbud::vozbud::vozbud:...Ова беше најбоље драма шо сум ја слушнал...со спектакуларна шпанско - хрватска Љубав у залеџа и све за љубов содржина :)

Најнови информации: Сонцето го снимала лигушот, и и пуштила на некоја другарка за да слушни шо и зборал овај, и таа другарката го закачила на интернет, а не Сонцето :)

Ментална работа:vozbud: И убаво му напраила другарката на Сонцето :smir:

Морав да пишам :) Опинок не виден!
То сонцето или е глупо или немат ич мозок. Овај Гра(е)ов чим ја излупал пред другари за да се напрајт мачо, сега нишо чудно по вести да слушаме за сонццево, ама ај на чоечкава глупост и немат крај

П.С. КАЈ МИ Е СОНЦЕТОО:pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom