Кај ми е сонцето :(

• Креатор на темата Креатор на темата KIFFLA
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе, знае некој за маичките? Дали ќе се принтаат? Сакам една!!!! Летово ќе бидам во Бт, извесно време...

Кај ми е пиштолот ? Кај ми е Гравот ?
Патетики :pos:
Патем , што значи кабадаја ?:kesa:

Е сеа 5-6 бокса. Или он маа ко пиче или она наместо лице има бетонска плоча.
Али ептен популарен стана батево

Абе мора да има преувеличување на работите, преку 10000 усти поминато па од сите по збор плус...:)

Море фраериште најголемо, девојка фаќање поретко... :pos2:

Море фраериште најголемо, девојка фаќање поретко... :pos2:

Абе што ќе му е ретко или често фаќање? Ќе си ја земе штрудлава, штом му се смирила... Ама од друга страна, знајш штубо му беше??:))

"Појќе не ги отворам портите на никој" ..."недавам на никој да ми влези" :pos2:

Белким во ефтина тарифа терале :S

Абе што ќе му е ретко или често фаќање? Ќе си ја земе штрудлава, штом му се смирила... Ама од друга страна, знајш штубо му беше??:))

Абе како беше она: Ми требаше една секунда да те засакам, а цел живот да те заборавам!
Љубов е де, се заљубил човекот! :pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Лелелелееллелелле се превртев од смеење еј :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Нивнава приказна ала шпанска серија еј .....

Којзнае колкав ќотек ќе јаде девојкава кога ќе дознае типот дека целиот муабет е на нет качен и дека цела Македонија му се смее : )))))))

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Лелелелееллелелле се превртев од смеење еј :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Нивнава приказна ала шпанска серија еј .....

:pos::pos::pos::pos:

има сеа нова фора - сите дечковци си ги викаат СОНЦИЊА женските :pos2: :pos2: :pos2:

Го видов денес влегваше во Игучи, го отепаја заебавање. Наеднаш многу досаден ми стана градот -.- се исти муабети се вртат, не ми е ни смешно поќе/

Сеуште не сум искоментирал? Е ај да искоментирам...

Патетики живи е аудиото...
И тој плачкото досаден, и ова цурава досадна...

Ќе цитирам едно девојче...
"сонцето" не е за слушање. 20 мин една чафка тропа се прај интелектуалка со некој застарени излитени фрази и си плачи детето така нормално

Единствен јак момент ми беше - Јас не сум сонце бе чоек.

Ајт :salut:

Abe zlatna da ne i e so tolku si zapnal po nea :)))) abe noob eden za koja zene vrede da se pla4e lolz 21 vek soncinja ima kolku sakas i to vo bitola sea ke najdes soncinja :))) poslem ova bidi siguren a taja vidija grobistata kakva e za nikade :)))) gl with the fucking sunshisssss:baeh::baeh::baeh::baeh::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::sekss::sekss:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom