Кај ми е сонцето :(

• Креатор на темата Креатор на темата KIFFLA
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неофицијално: После 1000 "Te молам" и 26 "Kaj ми е сонцето".... сонцето му се смирило на гравот

Официјално е :) смирени се, беа заедно расчекор во вторникот :)

Изброено е над 200 пати :)

Не заебавај ?

Најозбилно :) Иако сонцето има достоинство и гордост, после напорниот ден на гробишта изгледа решила да му се смири :)

Најозбилно :) Иако сонцето има достоинство и гордост, после напорниот ден на гробишта изгледа решила да му се смири :)

Изгледа појќе не му се навраќа ко ќе го види :pos2::pos2:

Официјално е :) смирени се, беа заедно расчекор во вторникот :)

Сонцето може комотно да земе и да се обеси. Да ја тепа да и се курчи и после оваа да му се смири... Сега 100% ќе ја претепа кога ќе си го види на интернет клипот и она и другарка и има бумбар да ги направи : )))

:jaj:да го видам овој по улица во животов мој, и да умрам не жаљам.. т.е ќе умрам од смеење на сред улица, ќе се створам во гасовита агрегатна состојба..

Не бе не сакаш да го видиш во живо, може ќе ти пренесе патетичност, волку патетичен човек сигурно зрачи и ги прави и другите околу него да попримаат патетичност.
Имам видено во живо поголема легенда од овој, возев ролери кај парк и идам накај 7 чешмички да пијам водам и се наведнувам пијам и слушам некој познат глас, дигам глава и го гледам Пато до мене со некои мали девојчиња (најверојатно ќерки или внуки) не можев да се воздржам ја исплукав водата и се смеев со саати (+ тоа беше периодот баш кога излезе и кога беше најактуелен Пато) : )))

Сонцето може комотно да земе и да се обеси. Да ја тепа да и се курчи и после оваа да му се смири... Сега 100% ќе ја претепа кога ќе си го види на интернет клипот и она и другарка и има бумбар да ги направи : )))

Не бе не сакаш да го видиш во живо, може ќе ти пренесе патетичност, волку патетичен човек сигурно зрачи и ги прави и другите околу него да попримаат патетичност.
Имам видено во живо поголема легенда од овој, возев ролери кај парк и идам накај 7 чешмички да пијам водам и се наведнувам пијам и слушам некој познат глас, дигам глава и го гледам Пато до мене со некои мали девојчиња (најверојатно ќерки или внуки) не можев да се воздржам ја исплукав водата и се смеев со саати (+ тоа беше периодот баш кога излезе и кога беше најактуелен Пато) : )))

инаку го знам чоекот од лажец е(село во битолско) васко се вика го имаме дупено салам за пато шо е масовен а чоекот воопшто не е глуп

инаку го знам чоекот од лажец е(село во битолско) васко се вика го имаме дупено салам за пато шо е масовен а чоекот воопшто не е глуп

Не викам дека е глуп, секој може да се здрка али човекот со клипот стана ЛЕГЕНДА : )))

Мхм, мхм како ќе си одам утре на кафица со најшубо маиче.

Ee немав нерви да го дослушам целиов муабет,запрев на 10 минути ми потече главава. Не знам како оваа издржала да го ислуша толку време, ама веројатно се исплашила дечково да не направи некоја глупост (да се самоубие или да ја убие нејзе) па ајде демек да го смири. Маки ќе си трга со него, не е за смеење работава
И групава на фејсбук достигнала скоро 4 000 членови:tv:

Не знам, не шиткам не праам бизнис. :)

Мустрикот мислам дека ќе праша за поголема количина шо пари ќе бидат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom