O
ob1
Гостин
Градски Ѕид карши поштата.Каде се наоѓаат овие MoreMania Sushi?
На инстаграм гледам немаат многу избор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Градски Ѕид карши поштата.Каде се наоѓаат овие MoreMania Sushi?
На инстаграм гледам немаат многу избор.
Baking Bread имаат предизвик ако изедеш монстер бургер со 400 грама помфритАбе види. Тука бар за мене е малата замерка. Мене лично тој сендвич ми купува максимум два саати ситост. Е сега нејќам ја да се ставам како рефенрента точка за најадување и да правам анти-реклами, пошто стварно се хранам како животно и имам серија неславни излети од тип на два хамбургери од седмица, 500 грамски плескавици со кајмак и помфит од Рулет или тост и комбиниран едно по друго, така да ќе се изземам од ова прашање.
Би рекол дека пристоен човек би се најал. За вкусот вреди да се проба. Убаво освежување е.
Имате 25 минути да го завршите предизвикот. За тие што ќе успеат ќе го добијат бургерот гратис, брендирана маичка, 1500 денари ваучер и ќе биде запишан на нашиот wall of fame. Kој нема да успее ќе плати 500 денари
Baking Bread имаат предизвик ако изедеш монстер бургер со 400 грама помфрит![]()
Хaхахаха не е нешто за фалење тоа да има слика од тебе како си изедол скоро 1.5кг фаст фуд јадењеПрегледај го приврзокот 295644
Јас мислам дека би го поминал предизвиков, ама едно не ми се допаѓа „ и ќе биде запишан на нашиот wall of fame.“.
Искрено не би сакал да ми стои името на овој ѕид
Инаку во троа повеќе време имам изедено скоро двојно повеќе месо од ова во комбо со компири (не мелено, јагнешко)![]()
Не е невозможно да се изеде, ама нема поентаХaхахаха не е нешто за фалење тоа да има слика од тебе како си изедол скоро 1.5кг фаст фуд јадење![]()
На времето пред 2-3 години би отишол кога бев ептен физички активен и аптетит баеги имав. Сега шо знам, ќе ме нервира чуството потоа
Имам пред 6-7 години одено во Road House и јадено од тој нивниот тогаш официјално најголем бургер во Македонија барем така се фалеа. ОК двајца го јадевме ама во моја одбрана тогаш бев 70 и нешто ситно кг и не бев многу заситен , а сега сум 90кг
Еве како изгледа, успеав на гугл да најдам слика, во живо ми делуваше поголемо:
Автоматски споено мислење:
Како би го мавнал ова после еден добар Leg Day (тренинг нозе)Прегледај го приврзокот 295644
Јас мислам дека би го поминал предизвиков, ама едно не ми се допаѓа „ и ќе биде запишан на нашиот wall of fame.“.
Искрено не би сакал да ми стои името на овој ѕид
Инаку во троа повеќе време имам изедено скоро двојно повеќе месо од ова во комбо со компири (не мелено, јагнешко)![]()
Па океј беше ко шо ми текнува. Јадев уште еднаш и толку али добра реклама е најголемиот бургер во МакедонијаНе е невозможно да се изеде, ама нема поента
Кога дојдов во Скопје како студент се имавме обложувано со другари кој колку ќе изеде. Рекордерот во друштвото (иако е најслаб) изеде 4 хамбургери со помфрит во 7ца, едно по друго сите до еден и на крај ги заливаше со пола литар кока кола
Инаку во ова Road House немав прилика да јадам, ретко минував во тој дел на градот, како беа со квалитет?
Има некој јадено тука?
![]()
Ziggy's Streetfood Skopje | Skopje
Ziggy's Streetfood Skopje, Skopje. 6117 meeldimist · 1735 inimest on siin käinud. Street food with an attitude! Burgers, sandwiches, fries, chicken, salads and drinks! Created andwww.facebook.com
Дури и Амерички Bud (пивото) имаат![]()
И смрдено, ефтино мелено месо со 80 посто соја трошки.За 370 денари вчерашно лепче е се што треба да се знае за македонските брендови