Каде може да се најде најдобриот бургер во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Que
  • Време на започнување Време на започнување
Абе види. Тука бар за мене е малата замерка. Мене лично тој сендвич ми купува максимум два саати ситост. Е сега нејќам ја да се ставам како рефенрента точка за најадување и да правам анти-реклами, пошто стварно се хранам како животно и имам серија неславни излети од тип на два хамбургери од седмица, 500 грамски плескавици со кајмак и помфит од Рулет или тост и комбиниран едно по друго, така да ќе се изземам од ова прашање. :icon_lol:

Би рекол дека пристоен човек би се најал. За вкусот вреди да се проба. Убаво освежување е.
Baking Bread имаат предизвик ако изедеш монстер бургер со 400 грама помфрит :D
Имате 25 минути да го завршите предизвикот. За тие што ќе успеат ќе го добијат бургерот гратис, брендирана маичка, 1500 денари ваучер и ќе биде запишан на нашиот wall of fame. Kој нема да успее ќе плати 500 денари

Baking Bread имаат предизвик ако изедеш монстер бургер со 400 грама помфрит :D

1621426311218.png

Јас мислам дека би го поминал предизвиков, ама едно не ми се допаѓа „ и ќе биде запишан на нашиот wall of fame.“.
Искрено не би сакал да ми стои името на овој ѕид :D
Инаку во троа повеќе време имам изедено скоро двојно повеќе месо од ова во комбо со компири (не мелено, јагнешко) :D

Малку црн (х)умор: А на гробот ќе му биде ли запишано тука почива славниот победник на Бејкинг бред предизвикот?

Прегледај го приврзокот 295644

Јас мислам дека би го поминал предизвиков, ама едно не ми се допаѓа „ и ќе биде запишан на нашиот wall of fame.“.
Инаку во троа повеќе време имам изедено скоро двојно повеќе месо од ова во комбо со компири (не мелено, јагнешко) :D
Хaхахаха не е нешто за фалење тоа да има слика од тебе како си изедол скоро 1.5кг фаст фуд јадење :pos: :pos:

На времето пред 2-3 години би отишол кога бев ептен физички активен и аптетит баеги имав. Сега шо знам, ќе ме нервира чуството потоа :D
Имам пред 6-7 години одено во Road House и јадено од тој нивниот тогаш официјално најголем бургер во Македонија барем така се фалеа. ОК двајца го јадевме ама во моја одбрана тогаш бев 70 и нешто ситно кг и не бев многу заситен , а сега сум 90кг :D
Еве како изгледа, успеав на гугл да најдам слика, во живо ми делуваше поголемо:
Автоматски споено мислење:

Хaхахаха не е нешто за фалење тоа да има слика од тебе како си изедол скоро 1.5кг фаст фуд јадење :pos: :pos:

На времето пред 2-3 години би отишол кога бев ептен физички активен и аптетит баеги имав. Сега шо знам, ќе ме нервира чуството потоа :D
Имам пред 6-7 години одено во Road House и јадено од тој нивниот тогаш официјално најголем бургер во Македонија барем така се фалеа. ОК двајца го јадевме ама во моја одбрана тогаш бев 70 и нешто ситно кг и не бев многу заситен , а сега сум 90кг :D
Еве како изгледа, успеав на гугл да најдам слика, во живо ми делуваше поголемо:
Автоматски споено мислење:
Не е невозможно да се изеде, ама нема поента :)

Кога дојдов во Скопје како студент се имавме обложувано со другари кој колку ќе изеде. Рекордерот во друштвото (иако е најслаб) изеде 4 хамбургери со помфрит во 7ца, едно по друго сите до еден и на крај ги заливаше со пола литар кока кола :D
Инаку во ова Road House немав прилика да јадам, ретко минував во тој дел на градот, како беа со квалитет?

Прегледај го приврзокот 295644

Како би го мавнал ова после еден добар Leg Day (тренинг нозе) :)

Јадев сега pulled pork сендвич од Бургерслат по име Stifler's mom.
It was juicy as his momma's pussy. :icon_lol:

Незгодно ми беше ко и нарачав на девојката еден Стифлерс мам. Stifler's mom бе. :ROFLMAO:

Не ме бендиса комбинацијата пошто имаше доста мајонез, а јас не сум по мајото. Плус некако чудно ми беше такво месо во сендвич, повеќе сум за такво месце чисто со леб и нешто салатичка, отколку кашкавали, мајонези, сосови да течат по раце додека јадеш, ама добро, бар пробав.

Не е невозможно да се изеде, ама нема поента :)

Кога дојдов во Скопје како студент се имавме обложувано со другари кој колку ќе изеде. Рекордерот во друштвото (иако е најслаб) изеде 4 хамбургери со помфрит во 7ца, едно по друго сите до еден и на крај ги заливаше со пола литар кока кола :D
Инаку во ова Road House немав прилика да јадам, ретко минував во тој дел на градот, како беа со квалитет?
Па океј беше ко шо ми текнува. Јадев уште еднаш и толку али добра реклама е најголемиот бургер во Македонија :D

Најдобриот бургер, во Веро или Рамстор.

Denes probav vo Madzo 2.0, ne bese loso.
Go jadev pikantniot i mi bese suv dodeka zena mi go jadese rileys i bese odlicen i so pojak vkus. Lepceto super potpeceno ama ne predupredija deka e od vcera a ako sakame za svezo mora saat vreme da cekame. Odlicen poteg od nivna strana mesto da go stavat bez da prasaat. Super sosost ama mesoto mi bese suvo i nemase nekoj jak vkus na meso. Pomfritot predobar mada bi preporacal da stavaat pomalku, znam, unpopular opinion.

Se na se 8 od 10. Bi jadel pak. Za 370 ili kolku i tocno da bese - e skapo, no ne zameruvam. Veruvam deka drugite opcii se i poslatki kd pikantniot.

Има некој јадено тука?

Дури и Амерички Bud (пивото) имаат :D

Има некој јадено тука?

Дури и Амерички Bud (пивото) имаат :D

Овие мислам дека се поранешна Рустикана во центар @Ilumious
Ако судиме во квалитетот на Рустикана, не би требало да е лошо.

А Америчкиот Бад тука е уствари Италијански, од Перони. Се наоѓа и по продавници :)

За 370 денари вчерашно лепче е се што треба да се знае за македонските брендови
И смрдено, ефтино мелено месо со 80 посто соја трошки.
Бургерите во цел свет се најефтинот ѓубре што човек може да го јаде. Само во рсм се прават култови од такви сендвичари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom