Каде може да се најде најдобриот бургер во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Que
  • Време на започнување Време на започнување
Имам јадено / порачано во теков на пандемијава к19
од околу 25-30 места
За бургер не давам 400-500 денари ,пре би јадел некој бифтек нешто
До или под 200 денари солиден бургер би рекол во Дион значи се осеќа чисто месо убаво спакувано топ а и пиците и пастрмајлии им се врв а под 200 денари и без штедење на материјал !
А и Киоск не се лоши , тие повеќе се амерички стил
Дома се прави супер бургер 70% телешко 30% свинско ,кромид ,лук ,праз сенф буковец бибер во смесата - некогаш ставам и супа од печурки ...
За вкус на мајонезот од ист како од 7ца се става кари во мајонезот
А за амерички бургер иста месо смеса само со
кашкавал на парчиња и овој бургер сос - вкус 80-90 % Мекдоналс

Attachments

• з1.PNG
    з1.PNG
    113,3 KB · Прегледи: 42
  • x4.PNG
    x4.PNG
    345,3 KB · Прегледи: 43
Хајнц бургер сосот е исто мн сличен на МЦ

Два пати нарачувам преку -onestopshop
супер се безплатна и брза достава, убаво спакувано ...
Имаат соработка со интересни ресторани
Препорачувам

IMG-20210515-WA0018.jpg

me kopka dali burgerdziite vo sk bi probale banh mi? za mene ova e najdobar fast food sendvic so krckavo svinsko pecenje, chili i koriander koj mu dava eden porazlicen, poseben vkus od ona na sto sme tipicno naviknati.

@chef_cook mislenje? moze ova u mkd da se napravi ko vo vietnam?

Прегледај го приврзокот 295269

me kopka dali burgerdziite vo sk bi probale banh mi? za mene ova e najdobar fast food sendvic so krckavo svinsko pecenje, chili i koriander koj mu dava eden porazlicen, poseben vkus od ona na sto sme tipicno naviknati.

Го прават ова во Тото на Ленинова. Солиден оброк е. Општа помама се случи по Скопје по овие pulled pork-стил на сендвичи последниве година и пол/две, ама мислам дека само кај Тото опстана како носител на менито . Другите брзо дигнаа раце .

Го прават ова во Тото на Ленинова. Солиден оброк е. Општа помама се случи по Скопје по овие pulled pork-стил на сендвичи последниве година и пол/две, ама мислам дека само кај Тото опстана како носител на менито . Другите брзо дигнаа раце .
првпат слушам дека кај нас вакво има

Ама ова што го ставил не ми делува на пулд порк. Плус мислам и зачините се други, ставаат некој мед,сенф сос кај нас.

У Тото е со прасечко?

И што пари е да не знае некој? Често минувам од таму, а никогаш немам купено нешто.

Ама ова што го ставил не ми делува на пулд порк. Плус мислам и зачините се други, ставаат некој мед,сенф сос кај нас.

Да де, затоа реков тој стил. Базата на сендвичот се сепак лепињата и свинското, другото, од тип на сосови и прилози се финеси. Тото рукола ставаат на пример место кориандер, што си дава здрав придонес кон вкусот.
У Тото е со прасечко?

И што пари е да не знае некој? Често минувам од таму, а никогаш немам купено нешто.

200 денари е сендвичот, имаш и со телешко.

У Тото е со прасечко?

200 отприлика. Вреди да се проба според мене. Местото делува многу западњачки :icon_lol:

Пробано бургер во Food Hood, екстра е.
Лепчето, плескавицата, food hood сосот, помфритот одлични!
Вреди за сите пари целиот бургер.

ne e isto... ova ne e pulled pork nego e svinsko krckavo i ima prilicno specificen vkus ako se napravi kako treba. sepak ocigledno fakt e deka tesko proaga nesto novo vo mkd...

ne e isto... ova ne e pulled pork nego e svinsko krckavo i ima prilicno specificen vkus ako se napravi kako treba. sepak ocigledno fakt e deka tesko proaga nesto novo vo mkd...
Од кај го извади овој факт? Бар за храна, прилично доста работи се отворија годинава. Не глеам дека некој од нив лошо работи, и тоа храна што прв пат ја глеаме а не па крцкаво свинско.

Од кај го извади овој факт? Бар за храна, прилично доста работи се отворија годинава. Не глеам дека некој од нив лошо работи, и тоа храна што прв пат ја глеаме а не па крцкаво свинско.

pa sto znam, gledam deka burgeri pominuvaat ama drugi raboti potesko. eve faktot deka pulled pork poleka e trgnat sekade kazuva deka nema nekoj interest. dodaj na toa deka sk ima prilicno siromasna ponuda na internacionalni restoranti i mi izgleda deka e bas taka.

Прегледај го приврзокот 295269

Може,али паназија не поминува кај нас.иначе чичарон обожавам и јас.Исто така мн јако е патка чичарон со ананас чили и силантро.
Врска немаат кај нас

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom