Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Јас уште од почетокот плаќам сите сметки на онлајн значи уште одамна сум излегол од пештера , а вие до каде си ???[emoji30]

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Поставив прашање, ме интересира, не знам каква врска има тоа со пештери и кој е излезен од пештера а кој не. Ти честитам на современоста, еве ние уште се навикнуваме на сонцето после пештерскиот и непросветлен живот :)

@macko i благодарам на поправката, во брзање пишав.

Поставив прашање, ме интересира, не знам каква врска има тоа со пештери и кој е излезен од пештера а кој не. Ти честитам на современоста, еве ние уште се навикнуваме на сонцето после пештерскиот и непросветлен живот [emoji4]

@macko i благодарам на поправката, во брзање пишав.

Не се навредувај до толку ,само се шегувам и малку смеа не штети никому [emoji23]

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Онаа сликана може да ја постира некој ако ја најде, повеќе заебанција беше, слилани четворица старци во странство и одоздола коментар, јави се на Снежа почина Мичо, така нешто :D

Штрафче за рамката на очила за сонце низ Скопје каде може да се најде, апла се ситни, поситни се од овие за лаптопи и компјутери? Нешто слично на овие од сликата.
640x960.jpg

Каде може да најдам ценовник за паркинг на аеродромот во Скопје за период од една недела? Ако воопшто постои таква опција.

Каде може да најдам ценовник за паркинг на аеродромот во Скопје за период од една недела? Ако воопшто постои таква опција.

каде конкретно сакаш да паркираш
има и бесплатни паркинзи на одредени места

Sent from my iPhone using Tapatalk

каде конкретно сакаш да паркираш
има и бесплатни паркинзи на одредени места

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не мора точно, на аеродромот или околу.

Не за друго со еден другар пред две години летавме од Солун и таму во близина имаше паркинг, си букираш место однапред. За два дена 20тина евра беше некаде. Прашувам дали во/околу аеродромот во Скопје има такви места.

Сакам да испратам облека (една кошула) до Прага.
- Се јавив во DHL, но ми рекоа дека ќе ме кошта над 3.00 денари (за тие пари, ќе појдам до Прага и ќе ја донесам).
- Македонска пошта ми кажаа дека не е баш сигурно да се испрати нешто, бидејќи ќе касни многу или воопшто нема да стигни.
- Карго Скопје, сега гледам на веб сајтот, гледам дека вршат само достава во Македонија.

Сакав да ве прашам дали има некој друга опција?

- Се јавив во DHL, но ми рекоа дека ќе ме кошта над 3.00 денари (за тие пари, ќе појдам до Прага и ќе ја донесам).
- Македонска пошта ми кажаа дека не е баш сигурно да се испрати нешто, бидејќи ќе касни многу или воопшто нема да стигни.
- Карго Скопје, сега гледам на веб сајтот, гледам дека вршат само достава во Македонија.

У автобус ако има линија за натаму дај му на шоферот некој динар ќе ти ја однесе и тој таму ќе ја земе.

kombinja i koli koi vrsat prevoz za nekoi 100 evra po covek, zimaat sitno za stvari
ako ne moes da gi najdes prasaj u turisticki agencii, imaat obicno i oni vakvi prevozi
2-3 pati nedelno mora da ima
minatiot mesec prakav dokument za Praga, mislam 600 denari mi zede...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom