Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo
Majka mi ima kupeno naocari za vid od zelen pazar no ne e zadovolna...
kje moze li da mi predlozite nekoj dobar opticar vo Skopje so koj ste imale iskustvo i sto ste zadovolni , za da si proveri koj diopter i e potreben i koi naocari bi i odgovarale kako sto treba..(cenata ne e vazna , vazno e da bide kvalitetno)
fala vi mn decki

Zdravo
Majka mi ima kupeno naocari za vid od zelen pazar no ne e zadovolna...
kje moze li da mi predlozite nekoj dobar opticar vo Skopje so koj ste imale iskustvo i sto ste zadovolni , za da si proveri koj diopter i e potreben i koi naocari bi i odgovarale kako sto treba..(cenata ne e vazna , vazno e da bide kvalitetno)
fala vi mn decki

Треба прво на очен лекар, па тој ќе и каже кој диоптер треба, па тек после ќе идеш на оптичар да му кажеш каков диоптер да направи очила.

Треба прво на очен лекар, па тој ќе и каже кој диоптер треба, па тек после ќе идеш на оптичар да му кажеш каков диоптер да направи очила.
а некој добар очен лекар во Скопјево ? приватен по можност?

Evropska... vo Gorce... celosen pregled so najnovi aparati
Turska klinika, raboti sekoj den. Na poslednite semafori levo se gleda.

Геталдус Оптика во ГТЦ ,гледа кон Жена парк ,имаат и очен лекар кој врши прегледи доколку земеш оквир и стаклата прегледот е бесплатен само не сум сигурен кои денови им работи лекарот

Боца хелиум за претпродажба за бизнис со полнење балони?

Плс тнх :)

Предложете базен за рекреативно пливање, неколку пати во неделата. Не ми треба ништо ексклузивно, само да не е премногу гужва.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Предложете базен за рекреативно пливање, неколку пати во неделата. Не ми треба ништо ексклузивно, само да не е премногу гужва.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
док сам био у мкд редовно си идев на олимписки барем 3 пати неделно на ноќното, сега лето ќе имаш гужва, ама од септември значително се намалува, иначе од 8:30 до 11 ти работи
Ако идеш од сабајле сигурно има уште помалку гужба ама ако ти се станува зашто мислам дека беше од 7 до 10 саат само

Барам апартман или хотел за краток престој( 1 ноќевање) во Скопје но локацијата да е Козле, Карпош 3, 4, Тафталиџе, Влае .

article-0-04ACC88E000005DC-501_468x308.jpg

вакви огромни тениски топчиња?

Дечки од каде спуштате музика т.е дали знаете некоја free music - web страна за даунлоад само со wav или flac формат?

Кога поврзуваш плејстешн или двд на тв,се поврзува со каблите што имаат три приклучоци(жолт,бел и црвен).Едниот дел оди во двд/пс а другиот во тв.Е сеа телевизоров нема влезови за триве приклочоци.Имав купено пред некоја година еден додатен приклучок што влегува во тв и прави три излези за приклучоциве.Е арно ама го загинав.Појдов на истото место од каде што купив,немаше.Каде можам да најдам такво нешто,најверојатно хдми од едната страна и три излези од другата.

Кога поврзуваш плејстешн или двд на тв,се поврзува со каблите што имаат три приклучоци(жолт,бел и црвен).Едниот дел оди во двд/пс а другиот во тв.Е сеа телевизоров нема влезови за триве приклочоци.Имав купено пред некоја година еден додатен приклучок што влегува во тв и прави три излези за приклучоциве.Е арно ама го загинав.Појдов на истото место од каде што купив,немаше.Каде можам да најдам такво нешто,најверојатно хдми од едната страна и три излези од другата.
SCART има ли телевизорот. ако има тогаш двд со вакво може да поврзеш. http://www.anhoch.com/product/5243/cable-3xrca-to-scart-18m
за пц на тв може обичен вга кабел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom