Каде би ве возбудило најмногу?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Каде би ве возбудило најмногу?

• Во канцеларија (на биро или на столче)

Гласови: 81 28,1%
  • На плажа (на ситен песок или на камен)

Гласови: 82 28,5%
  • Во кола или на хауба на отворено

Гласови: 40 13,9%
  • Во wc (во када, на машина, плескање со пешкир по газе...)

Гласови: 39 13,5%
  • Друго

Гласови: 46 16,0%

• Вкупно гласачи
    288
Море на хауба на паркинг Железара и чуварите да слушаат:):)

Плажа, ноќ, темница, само полна месечина, морето е мирно, нема бранови, нема никој... само јас и дечко ми.....мммммм........:pipi: Раааајјјјјј! :smir:

samo sonuvajte deka seks na plaza e dobro
prvo i osnovno ako si odozdole gazot ke ti se napolni so pesok
vtoro odkoga ke ti se napolni stanuva uzasno neudobno zs e tvrdo
treto ako ste malku pobesni vo seksot i na polovite organi se nalepuva pesok
duri i da gi zanemarime ovie raboti
neznaes koj kako gazel na taa plaza a ti lezis gol na nea
osobeno vo ohrid kako so imase opusoci - sranje u boja
nemas kako da se izbrises ili izmies - nemozes da vlezes vo ezero zs vodata e ladna a ti zagrean
i izvinete so vi krsam film ama stvarno e sranje
drugo e koa ke fanes na nekoe biro na koe pominuvas pogolem del od denot pa onaka sekoas koa ke sednes da rabotis na nego ti e pointeresno ili slicno
a ako veke pravime muabet za pod vedro nebo trevba strogo
meko udobno i relativno cisto

Па не им крши филм, греота се, а плус и јас греота... :pipi: Ќе си постелат нешто па ти ! хихихихихихи :pipi: И после милина..... мммммммммммммммм...............:vozbud::pipi::kesa:

Plaza, mrak, more. Sovrsenstvo.

И мене ова ми беше сон... Прво песокот сфашта ќе ти направи ако ме сфаќаш/// А па во Охрид имав пред јак сусрет, и партнерката подцна ме извести дека поради каменјата имала мали проблеми:back::back:

На водно на хауба ми е меракот

И мене ова ми беше сон... Прво песокот сфашта ќе ти направи ако ме сфаќаш/// А па во Охрид имав пред јак сусрет, и партнерката подцна ме извести дека поради каменјата имала мали проблеми:back::back:

На водно на хауба ми е меракот
Е да и мене ама многууу манијаци има таму по тоа темниците.Верувај

Знали можда е малце оф топик ама многу сакам кога девојка че ми шепне на уво нешто како САКАМ ДА ТЕ ЕБАМ....не е битно местото. самиот шепот ептен ќе ја запали ситуацијата и сексот ќе биде фантастичен. Е сеаа тоа место да не етаму кај што најчесто практиувате секс!

бОГАМИ СОН НА СЕКОЈ МАШКО Е ДА ИМА ДИРЕКТНА ИСКРЕНА ДЕВОЈКА........ А не нашиве ќе отидат во странство и лом се прават, а тука се сите светици :kesa::kesa:

Добра идеа.. Во wc (во када, на машина, плескање со пешкир по газе...)

Само јас би додал во џакузи :) а тоа плескањет со пешкир.. хм... понекад и немора воопшто плескање:)

Вода.... па се праат бранчиња... па малце отпор дава водата.... мхмхм мераци!

Da da najdobro vo jakuzi
ja slap on plas! ja slap ono plas! ja slap ono plas!
:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
samo za merak pa ako mose i so dve nema loso da mi dojde
:helou::vozbud::icon_lol:

Секс на јавни места

Еве една и од мене.
Ајде кажете сега,ама бидете искрени:Сте имале ли секс на јавно место? Ако да,каде,со кого и дали некој ве начекал на лице-место.

Еве јас ќе почнам:Сум имала секс во WC од една кафетерија.Кратко и слатко,бев со дечко ми,а другарките што беа со нас не не начекаа,ама сфатија сто се случило.

Ајде,чекам искрени одговори.

Да, сум имала (дискотека, на отворено и сл.) со бивш дечко.
Можда е возбудливо, али трае кратко, увек со едно око гледаш кој има околу, т.е малку си дефокусиран, така да не би пак.

И да, има више ваква тема.

na rabota,vo garderoba i toa vo tek na rabotno vreme so polna sala klienti,:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom