Каде би ве возбудило најмногу?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Каде би ве возбудило најмногу?

• Во канцеларија (на биро или на столче)

Гласови: 81 28,1%
  • На плажа (на ситен песок или на камен)

Гласови: 82 28,5%
  • Во кола или на хауба на отворено

Гласови: 40 13,9%
  • Во wc (во када, на машина, плескање со пешкир по газе...)

Гласови: 39 13,5%
  • Друго

Гласови: 46 16,0%

• Вкупно гласачи
    288
Vo lift mi beshe feeling dur beshe presno,sega...........hmmmm.Ko ke mi tekni ke editiram :D

Пешкирооо уффф... највеќе ме возбудува.. ама коа ќе го намокрам и коа ќе маам со него по гзето на некоја... хехехехе... по сите маам со пешкир мокар кој и да е :))
а на перална највеќе сакам, ама додека она пере алишта и ја за тоа шо е вредна и давам дозата :))

после знае се пак со пешкиро... :)) убаво накиснат пешкир и целио завиткан и фанеш и паааааааааам шлапа ненормално јако ... :)

Vo lift mi beshe feeling dur beshe presno,sega...........hmmmm.Ko ke mi tekni ke editiram :D

Оти лажеш само, кажи си дека си невин и готово, немора да лажеш :))

... Искрено најјако е да земеш да отидеш у Мексико, да набереш кактус, да одеш у Индија да ти го обработат на специјален начин. Тоа го зимаш го носеш у Сибир и го оставаш на природно ладно да стое 1 недела.. после го зимаш го носеш у Египед да ти приготват чај од тоа.. одеш дома го топлеш чајо и го ставаш до кревето од страната кај шо она спие.. и ќе и кажеш срце де подај ми го чајо неможам да го докачам

и она коа ќе се настране да го земе чајо.. ти изненадно оп натегнеш и го

На палжа :vozbud: на ситен песон, полна месечина и тивкиот звук на брановите :back:

Смирете ги сексуалните апетити!

на хауба ама на фичо или некоја друга кола со моторот назад

На педалинка пробано, со многу лизгање и смеење, оф корс...
А сакам у канцеларија кај него, аууу, ептен, онака филмски, со туркање листови, пенкала, свашта...:back:

Во авион :pipi:
Во ливт...
и во вецето на роматник хотелот...не знам зашо ама така ми е...:):pipi:

П.С. Значи на овие места не сум имала секс...и можеби затоа ме возбудуваат...:toe:

Во авион :pipi:
Во ливт...
и во вецето на роматник хотелот...не знам зашо ама така ми е...:):pipi:

П.С. Значи на овие места не сум имала секс...и можеби затоа ме возбудуваат...:toe:

Првите две авиончето и лифтот се најдобри. Нема што онака на форбиден места се ама во веце освен ако не е моето дома онака исчистено изгланцано на некое туѓо некако не ме тера натаму. Којзнае колку е чисто одошто изгледа.

Секс на плажа...аааааааааа преубаво, логично дива плажа(море или океан, езеро не ми прави мерак:toe:), мрак, бранови кои ги покриваат нашите тела...милина, преубавооооо, ма најубавоооооо бе што зборам јас:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:...иначе возбудливо е и во канцеларија и во када не викам дека не:baeh::baeh::baeh:

samo sonuvajte deka seks na plaza e dobro
prvo i osnovno ako si odozdole gazot ke ti se napolni so pesok
vtoro odkoga ke ti se napolni stanuva uzasno neudobno zs e tvrdo
treto ako ste malku pobesni vo seksot i na polovite organi se nalepuva pesok
duri i da gi zanemarime ovie raboti
neznaes koj kako gazel na taa plaza a ti lezis gol na nea
osobeno vo ohrid kako so imase opusoci - sranje u boja
nemas kako da se izbrises ili izmies - nemozes da vlezes vo ezero zs vodata e ladna a ti zagrean
i izvinete so vi krsam film ama stvarno e sranje
drugo e koa ke fanes na nekoe biro na koe pominuvas pogolem del od denot pa onaka sekoas koa ke sednes da rabotis na nego ti e pointeresno ili slicno
a ako veke pravime muabet za pod vedro nebo trevba strogo
meko udobno i relativno cisto

paaa bas bi sakala jas da probam seks na plaza,noke se razbira,koga nema nikoj............ili pa ne e los ni krevetot :D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom