Каде би ве возбудило најмногу?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Каде би ве возбудило најмногу?

• Во канцеларија (на биро или на столче)

Гласови: 81 28,1%
  • На плажа (на ситен песок или на камен)

Гласови: 82 28,5%
  • Во кола или на хауба на отворено

Гласови: 40 13,9%
  • Во wc (во када, на машина, плескање со пешкир по газе...)

Гласови: 39 13,5%
  • Друго

Гласови: 46 16,0%

• Вкупно гласачи
    288
Ке си седнеш на некоја машина за перење и ке и го ставиш либето во скут ,ама некој ептен стар крш да биде.Пушти центрифуга а таа дрма скока ..........живи мераци , какво незаборавно мешање паѓа :)

Сегде, не бирам...но доколку би можел да платам една од оние спејс екскурзии, во безтежнинска состојба интересно би изгледало.:vozbud:

Во када,Дури и ладната и неудобна када може да биде сјајно место за секс. За вистинско романтично искуство наполнете ја кадата со миризлива пенлива купка и ставете во неа листови и од ружи. Нормално свеќите поставете ги од страната и романтичната атмосфера ќе ги пробуди кај вас сите сетила, што значи тоа е совршен секс кој најмногу би ме возбудил.

Најубаво е во кревет, ама и под туш не е лошо. А за во канцеларија.... па возбудливо е само да не влезе некој што не треба нели?:nesum:

На биро, на хауба, на плажа...секаде каде што има ризик да ве фатат :)))

На ограда од некоја брана од езеро на полна месечина,не можам да ви опишам,пробајте.

Најмногу би ме визбудило доколку таа спростира алишта, а јас се прикрадам од назад и почнам да ја клецам од позади на отворено. УФФФФФФФФФ:drk:

Е тука...

51116360lk2.png

na fakultet negde u nekoja predavalna....posle dobar shmek u hodnik...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom