Mad Maxx
SSG3000
- Член од
- 4 мај 2005
- Мислења
- 1.235
- Поени од реакции
- 64
Може може.Јас планирав да се запишам кај сифу Мирко во Кисела вода(и сеуште планирам),иако моментално вежбам таеквондо.Сега за сега условите не ми пружаат можност.Mad Maxx напиша:
Ми кажа еден другар една интересна поговорка за боречките вештини:Garfield напиша:Мајстор, ама вистински, знае да зададе два-три воспитни за другите кои се мислат да не му мислат и да киднат.
Мој совет, бегај!
Закон е Мирко бе.Многу му се интересни тренинзите.Garfield напиша:Си Фу Мирко, а бе Рок-а-билот Мирко????? Хехехехе! СЊи Фу. Кога ќе биде он Си фу, ама proper Si Fu, јас ќе трчам гол низ Јосип Броз Тито средното.
Пробај кај Ѓоре,мислам дека повеке ке научиш.HCL напиша:Може може.Јас планирав да се запишам кај сифу Мирко во Кисела вода(и сеуште планирам),иако моментално вежбам таеквондо.Сега за сега условите не ми пружаат можност.
Може, не викам не.Ама слушам Ѓоре почетниците со вреќа пуна камења ги терал да се пентерат на водно.Инаку учењето не е само до тренерот.Ми се допаѓа салата на мирко,закон е мирко,интересни се тренинзите,имам другари таму,епа ај сеа ти објасними кога би вежбал wing chun зошо би идел кај Ѓоре.Mad Maxx напиша:Пробај кај Ѓоре,мислам дека повеке ке научиш.
ne samo kasno mene i daleku mi egerard напиша:Вечер во срц Кале разбрав дека ќе има некои борби. Кик бокс
Касно разбрав, инаку ќе јавев порано. Ете, кој сака нека оди.
од 19:00 h
тука сме кој не бара...немам време...ај баш че видиме од недела натаму за то зборач, ама најверојатно ги имамChristian напиша:Ajde be MMA fans kaj otidovte? odete na www.nokaut.com forumot tamu gi ima site borbi od poslednoto K-1gp za d/l plus site borbi od mirko i wanderlei silva
za na ulica mislam aikido deka e najdobar,za zdravje bi rekol karate. a kako sport ili tai boks ili kik boks.Која боречка вештина сметате дека е најефикасна за на улица,која е најдобра за здравје,која како спорт...?