Rusinot bese bolje kade kade, a so pa ti tolku za toj Mushasi koga ne go biva, ne pokazuva nisto posebno?Гижо напиша:вечерва беше четврт финалето имаше јаки борби
Боњаски тактички го победи Чои, жал ми е за Чои
Шилт е машина, звер
криво ми е што Ле Бонер изгуби од Аертс, мног поинтересно ке беше во полуфиналето да влезеше Бонер
и последната, Мусаши - калаев (не беше вака името, е мајку му го заборавив), најјаката борба вечерва, русинов заслужи да победи, ама ич не ми е криво што мусаши оди даље
Epa denes imase koga ke ima pak ke te izvestime.PaulvanDyk напиша:дај кажете кога има ова да гледам ?
мама еба , освен на Федор, човек машина, никој го нема намаано 5 години, кро кап го скрши брат му , па овој се навежба и го претепа џандаровАндроник напиша:
мусаши ми е интересен дечко, има јак удар со нога, у борба како мрза да е, го удираат ама он кога ке удри... интересен ми е стилот неговFir_Maked напиша:Rusinot bese bolje kade kade, a so pa ti tolku za toj Mushasi koga ne go biva, ne pokazuva nisto posebno?
abe politika!! ne sakaa musashi da se tepa so le banner ili aerts pa gi stavija feitosa vs goodridge. ama dzabe im bese feitosa go izbruka musashi koa go bapna so kolenoto u faca ovoj site dzvezdi gi izbroi.мног поинтересно ке беше во полуфиналето да влезеше Бонер
na 25 dekemvri ke ima na eurosport posle 7pm.odete na eurosport websajtot i ke vidite schedule i to.дај кажете кога има ова да гледам ?
ne e mrza,takov mu e stilot saka so eden udar da dade nokaut. zatoa podosaden e za gledanje.мусаши ми е интересен дечко, има јак удар со нога, у борба како мрза да е
Za koe polufinale i finale zboris?Гижо напиша:полуфиналето е на 25 декември? или финалето
Fir_Maked напиша:Za koe polufinale i finale zboris?