K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,5%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 192 32,6%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 75 12,7%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    589

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.143
Поени од реакции
11.779
Него дали сте го гледале Мирко Кро Кап? Хрватски бивши цајкан е К-1 тепач на далечниот исток, најомилен спортист во Јапонија, крши тепа мама еба на све живо и диво. Имам еден куп борби со него.

Слика 1
Слика 2
Слика 3

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
вечерва беше четврт финалето имаше јаки борби

Боњаски тактички го победи Чои, жал ми е за Чои :)
Шилт е машина, звер
криво ми е што Ле Бонер изгуби од Аертс, мног поинтересно ке беше во полуфиналето да влезеше Бонер
и последната, Мусаши - калаев (не беше вака името, е мајку му го заборавив), најјаката борба вечерва, русинов заслужи да победи, ама ич не ми е криво што мусаши оди даље

Fir_Maked

Koj ne me saka negov problem!!!
Член од
17 ноември 2005
Мислења
481
Поени од реакции
0
Гижо напиша:
вечерва беше четврт финалето имаше јаки борби

Боњаски тактички го победи Чои, жал ми е за Чои :)
Шилт е машина, звер
криво ми е што Ле Бонер изгуби од Аертс, мног поинтересно ке беше во полуфиналето да влезеше Бонер
и последната, Мусаши - калаев (не беше вака името, е мајку му го заборавив), најјаката борба вечерва, русинов заслужи да победи, ама ич не ми е криво што мусаши оди даље
Rusinot bese bolje kade kade, a so pa ti tolku za toj Mushasi koga ne go biva, ne pokazuva nisto posebno?

Член од
26 мај 2005
Мислења
288
Поени од реакции
4
Андроник напиша:
Него дали сте го гледале Мирко Кро Кап? Хрватски бивши цајкан е К-1 тепач на далечниот исток, најомилен спортист во Јапонија, крши тепа мама еба на све живо и диво. Имам еден куп борби со него.

Слика 1
Слика 2
Слика 3
мама еба , освен на Федор, човек машина, никој го нема намаано 5 години, кро кап го скрши брат му , па овој се навежба и го претепа џандаров :)
и минотаур е тука , бразил со џиу џитсу, полуги ова она

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Fir_Maked напиша:
Rusinot bese bolje kade kade, a so pa ti tolku za toj Mushasi koga ne go biva, ne pokazuva nisto posebno?
мусаши ми е интересен дечко, има јак удар со нога, у борба како мрза да е, го удираат ама он кога ке удри... :) интересен ми е стилот негов :)

Член од
21 февруари 2005
Мислења
179
Поени од реакции
10
мног поинтересно ке беше во полуфиналето да влезеше Бонер
abe politika!! ne sakaa musashi da se tepa so le banner ili aerts pa gi stavija feitosa vs goodridge. ama dzabe im bese feitosa go izbruka musashi koa go bapna so kolenoto u faca ovoj site dzvezdi gi izbroi.
дај кажете кога има ова да гледам ?
na 25 dekemvri ke ima na eurosport posle 7pm.odete na eurosport websajtot i ke vidite schedule i to.
мусаши ми е интересен дечко, има јак удар со нога, у борба како мрза да е
ne e mrza,takov mu e stilot saka so eden udar da dade nokaut. zatoa podosaden e za gledanje.

Член од
21 февруари 2005
Мислења
179
Поени од реакции
10
koj ima nova tv neka gleda ke go davaat Mirko protiv Hunt vo 11:30 nautro na 31 dekemvri

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
полуфиналето е на 25 декември? или финалето

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Fir_Maked напиша:
Za koe polufinale i finale zboris?

нели вчера беше 1/4 финале од завршниот турнир, сега треба да се тепаат у полуфинале Боњаски, Шилт, Аертс и Мусаши

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Борбите се одамна завршени и на Еуроспорт даваат само репризи.

Семи Шилтс е новиот шампион сите ги истепа поштено, Глаубе Феитоза го тепа кој важи за еден од најдобрите каратисти и тешко дека друг некој ќе можи со Феитоза. После го тепа Реј Сефо кој според мене му даде најголем отпор. Следен пациент на Шилтс беше Реми Боњаски двократниот шампион и бранител на титулата.

Во другите борби Руслан Караев од Русија го претепа Јапонецот Мусаши но сепак “загуби’’ на поени. Видовме уште една пасивна борба на Мусаши во која преку целата борба се бранеше и примаше чисти тупани и нозе и буквално ниту еден опасен удар не зададе, а “победи’’. Но, како шо кажа коментаторот Мусаши е единствениот претставник на Јапонија во овие турнири кои се одржуваат токму таму и доколку не биде нокаутиран скоро сигурно е дека ќе биде избран за победник од судиите.

Феитоза и покрај поразот од Шилтс успеа да стигне до финалето поради повредата на Питер Артс кој забележа победа над Џером ЛеБанер, но при тоа закаче една многу незгодна повреда во ребрата поради која го откажа учеството во полуфиналето. ЛеБанер истотака не настапи во полуфиналето од причини непознати за мене. Имено беше организирана борба помеѓу двата “губитници’’ од претходните борби Глаубе Феитоза и Гери Гудриџ во која победа забележа Феитоза, кој подоцна го спушти на земја Мусаши на кој дефинитивно местото во полуфиналето не му беше заслужено. Во борбата помеѓу Феитоза и Гудриџ, Гудриџ не само што ја загубе борбата туку го загубе и предниот заб (го плукна динаро:pos: ) од еден прецизен хај кик од Феитоза.

П.С. Барем имињата кои ги спомнав од К-1 сцената и неслучајно ги пишев целосно не ги грешете :se_ molam ве молам. Ме копа во очи ко ќе видам грешно име и btw Каоклаи Кенонорсинг е дечкото од Тајланд. Толку.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
абе шо ти требаше да пишуваш кој е шампион, несакајќи прочитав, сега нема да ми биде интересно, иначе браво за Шилт

пс знам дека се снимки

Kajgana Shop

На врв Bottom