K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,5%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 190 32,4%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,7%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 75 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,1%

• Вкупно гласачи
    587
Член од
19 август 2010
Мислења
3.967
Поени од реакции
9.610
Волк е полош мечап за Макс, Макс е полош мечап за Топурија отколку за Волк, а па Топурија е полош мечап за Волк отколку за Макс. Едноставно така функционира, математиката во спортов не постои.

Волк е доста агилен и прима малку удари, што го прави Макс да троши многу муниција и ги изгуби на поени мечевите. Топуриа е доста допирлив, Макс ако пласира на него 60% од волуменот - нема да го препознаеме Илко после 3-та рунда. Илко прима доста удари, статичен е. Да, ако те погоди паѓаш, ама Макс има 3 пати повеќе издржливост од Волк. Тоа е таа споредба што се обидов да ја пласирам. Сите тројца ако ги искомбинираш различно различен исход ќе добиеш, или со други зборови стајлс мејк фајтс.
Да, да затоа има доста АКО во борбава. И точно е тоа дека различен мечап е секој натпревар за нив тројца. Затоа и ме интересира како Макс ќе ги прими ударите на Илко и обратно. Имаше Илко еден меч со Херберт коа прими така јак хај-кик, ама успеа да се извади и потоа да го прати во светот на бајките.

Член од
4 октомври 2011
Мислења
41
Поени од реакции
6
Има некоја поактивна Македонска дискорд/телеграм група за ММА дискусија?

12212112

17.04.2024
Член од
25 октомври 2023
Мислења
167
Поени од реакции
145
Сакам Роб да победи. Но сакам и Хамзат да биде скршен од Ду Плесис.
Промената на левел што ја направи Францис, тој тејкдаун, ми се допадна многу. Ја покажа разликата помеѓу двајцата.
Автоматски споено мислење:

Волкот отвори кафана. Ај му одиме. :pijani:

Мојот човек Прохаска ќе се бие со Џамал. Очекувам борба за паметење. Очекувам спининг лакт од аперкат позиција.

Последно уредено:
Член од
29 март 2013
Мислења
4.643
Поени од реакции
4.481
Сакам Роб да победи. Но сакам и Хамзат да биде скршен од Ду Плесис.
Промената на левел што ја направи Францис, тој тејкдаун, ми се допадна многу. Ја покажа разликата помеѓу двајцата.

Волкот отвори кафана. Ај му одиме. :pijani:

Мојот човек Прохаска ќе се бие со Џамал. Очекувам борба за паметење. Очекувам спининг лакт од аперкат позиција.
Прохаска мора да го нашамари идиотот Хил. Сеедно, Прохаска или Роундтри, некој мора да го нокаутира за да заќути. Ликот цитрони ми ги направи со глупостите кои ги треска онлајн.

12212112

17.04.2024
Член од
25 октомври 2023
Мислења
167
Поени од реакции
145
Прегледај го приврзокот 432921

Ne mozam da izdrzam a da ne go spodelam
Merab e najlegendarniot lik od cel UFC roster!!! :ROFLMAO::ROFLMAO:
Да, ама как да бега од оној Умар, или како и да се викаше Нурмагомедов.
Инаку, вистинската легенда е тој што пиша дека Мераб изгледа како типче од Сарај на Треска. :jeeee::jeeee::jeeee: Јас и Мераб заедно ласти пукавме

Член од
26 јануари 2020
Мислења
874
Поени од реакции
1.155
Аман и тебе те има фатена дагестанска чума на испржен ум. Исто и за Переира викаат дека бега од оној Анкалаев, а брато Переира столчи во година дена 3-4-5 души шампион материјали. :D

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.097
Поени од реакции
25.113
Ако ги гледаме прес конференциите и изјавите и судиме само по нив, тогаш Тупуриа треба да го торпедира Макс.
Премногу ми е некако исплашен и резервиран цело време, не е типично баш ова за него.
Фала Богу што коа ќе се влезе во ринг не играат зборовите, меѓутоа далеку од тоа дека Тупуриа е all walk and no talk.
Очекувам, и сакам Макс да тепа. Заслужува појас човеков. Легенда е.

Kajgana Shop

На врв Bottom