Истото споредба и ја ја направив, со Тајсон. Волк може да собира поени против Илија, ама не може да издржи пет рунди без да биде рокнат, тоа е реалноста. Ако успееш во тоа стварно треба да си магионичар.Одма почнаа мемињата...
За жал ова е вистината во моментов, сликава има смисла.
Не знам што да кажам. Сите борци кои сакав да победат за жал изгубија.
And btw... Volk does not want this smoke!
Прегледај го приврзокот 433288
Нема шанса! Теоретски шанси нема.Истото споредба и ја ја направив, со Тајсон. Волк може да собира поени против Илија, ама не може да издржи пет рунди без да биде рокнат, тоа е реалноста. Ако успееш во тоа стварно треба да си магионичар.
Не може Лопез. Лопез каков ќотег изеде од Иге, мислам дека нема шанса со Топуриа. Ама ќе видиме.Нема шанса! Теоретски шанси нема.
Добра споредба направија коментаторите... Само Конор ја имаше оваа сила. Во секој случај не како Топурија. Ударите на Конор во прва и трета рунда не беа исти.
Респект има од мене, но сепак не сум фан, нема ни да бидам. Не сакам да го видам Волк повторно посрамотен. Дајте му го на Лопез, тој е ликот во кого имам верба во моментов.
Против овај мора со неговото оружје! Toe to toe, guns blazing, а Лопез го може тоа.
Волк па ич брат! Лопез е цврст, има и брада. Волк на првиот удар паѓа, гарант.Не може Лопез. Лопез каков ќотег изеде од Иге, мислам дека нема шанса со Топуриа. Ама ќе видиме.
Реалноста е дека секој паѓа. Тука изгледа нема везе со брада. Кога Макс отиде јабана, тоа е. Ај ќе видиме, ама ја мислам ќе му го дадат Волк пред се поради големата доминација како шампион. Баш како што кажа Топуриа во октагон.Волк па ич брат! Лопез е цврст, има и брада. Волк на првиот удар паѓа, гарант.
За жал таа е реалноста.
Кракстримс и метхстримс.. кој знае- знаеcrackstreams
Блахович за мене е жива легенда. 40 и кусур, уште е топ 5, страшни завршетоци. По мое, Пехера - Блахович требаше да заврши како изедначено.Во 205, освен Анкалаев, Прохазка и Переира другото е боранија реално. Ракиќ ни во топ 12 немаше да биде во тие златните години на дивизијата 2010-15. Блахович си има години...