- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 4.643
- Поени од реакции
- 4.481
Се јадат веќе подолго време
Не само што е еден од најкомплетните борци на свет, него дечкото е толку добар карактер од една скромна фамилија. Не можеш да не го поштуеш човекот. Шампион каков што сакам да гледам, а не некој кловн како што ги имаме многу во последно време.Ја лично мислам дека Џонс нема да може против Аспинал, искрено само некој зафат на партер го вади, ама Аспинал не е Гане, така да многу тешко за Џон. И мислам дека му е дојдено време да го јаде, а и он сам го знае тоа. Ако го избегнува и после оваа фер прозивка од страна на Аспинал, тогаш јасно е колку е саат. Се надевам дека ќе прифати борба, а ако не сака онда нека препушти појасот и нека се пензионира.Tom Aspinall is the real deal.
Pecen e za Jons, i mislam deka ima golemi sansi.
Ako go pobedi Jons sega, dodeka se uste e na vrvno nivo... Aspinall lapa goat status lagano.
Чекај прво да видиме дали ќе го мине СтипеНе само што е еден од најкомплетните борци на свет, него дечкото е толку добар карактер од една скромна фамилија. Не можеш да не го поштуеш човекот. Шампион каков што сакам да гледам, а не некој кловн како што ги имаме многу во последно време.Ја лично мислам дека Џонс нема да може против Аспинал, искрено само некој зафат на партер го вади, ама Аспинал не е Гане, така да многу тешко за Џон. И мислам дека му е дојдено време да го јаде, а и он сам го знае тоа. Ако го избегнува и после оваа фер прозивка од страна на Аспинал, тогаш јасно е колку е саат. Се надевам дека ќе прифати борба, а ако не сака онда нека препушти појасот и нека се пензионира.
I toa što vikaš. I Stipe može da mu bide nagazna mina.Чекај прво да видиме дали ќе го мине Стипе
Според мене Стипе е потрошен и ќе се појави во слабо издание, но сепак да почекаме и да видиме како ќе се појави.
Tолку од Изи. Не успеа да го победи ни Ду Плеси. Доста Австралиски и Новозеландски борци паднаа вчера. Стив Ерцег брзо уништи се што градеше претходно. Два порази по ред, еден за појас, другиот вчера од Каи Кара Франц. Иѕгуби и Тафа, трет или четвртти пораз по ред и за Туиваса. Ако Волк не успее да ја врати титулата, уште долго ќе чекаат за титула изгледа.Какви солзи беа вчера од Изи, радосници, или од овие другите?
Daaa, Vitaker bi trebalo da gi sprži Du Plesi vo revanšot. Ama nišo ne me iznenaduva vekje.Искрено, сакав да се потврди фактот дека Ду Плесис не е ништо пособено, али кеиф ми беше што победи, пошо се отвора шанса за Роберт конечно да го допри тој појас.
Daaa, Vitaker bi trebalo da gi sprži Du Plesi vo revanšot. Ama nišo ne me iznenaduva vekje.Искрено, сакав да се потврди фактот дека Ду Плесис не е ништо пособено, али кеиф ми беше што победи, пошо се отвора шанса за Роберт конечно да го допри тој појас.