Kоалиција меѓу Црвенковски, Георгиевски, Бошковски и Тачи?

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
ДПМНЕ-овци си лечат фрустрации од неочекуваната кадровска чистка и промовирање на нови и надежни кадри во СДСМ.


Остај ги нек си фурат филм....:tv:
Па очекувано беше.И ваков потег е само за поздравување оти ни овозможи да не ги гледаме повеќе препотентните сурати на Ушло и компанија само уште Да го тргнеше Макрадули ќе беше се комплетно.А нормално на крајот ....па се ..знае.

Како може Љубчо и Бранко во коалиција кога јас лично на тв двапати го имам слушнато Љубчо како кажува дека Бранко (и мислам дека рече Хари Костов) му се "најголеми душмани".
Бабини прикаски за мали деца.Нема коалиции нама политика се е бизнис.
 
Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ќе биде интересно дали Месијава ќе го брани и Љубчо откако ќе му стане коалиционен партнер :sekss:


Иначе 3цава мускетари се крај на приказнава Бранко- Арамис, Љубчо- Портос, Бошкоски - Атос.

Смех. Ем карактерно им одговараат надимациве ем содржат грчка нота :pos2:
Груевски = Ришеље? Не е толку паметен сепак...
Инаку не верувам во таква коалиција. Љубчо ја батали политиката скроз на скроз, а Љубе не ми се верува дека е толку шутрак па да игра оро со Б.Ц.
 
Z

zlaki

Гостин
со самата изјава на груевски за опозицијата(истресена од ракав) всушност си ги покажа слабостите(стравовите) и немоќта во самиот себе и во неговата мамутска коалиција секако филувано од состојбата на државата на економски план со кој груевски се покажа тотално изгубен.само до вчера тој немаше опозиција и се му беше рамно а ние граѓаните слепо гледавме на рекламите на преродбата а со тоа и не приметивме на сопствениот празен џеб.сепак е здраво во државата да постои и опозиција за да се има баланси за чекорите кои ги праве груевски.се надевам дека груевски ќе излезе на ДУЕЛ со бошковски :duel: секако доколку има храброст(да не убеди нас гледачите од пред ТВ-зорите дека е вистински патриот и ВИСТИНСКИ ВМРО-вец),Просто невероватно, како на форумов така и на други како и пишани медиуми само што ќе се спомне георгиевски и некоја паника и невидено внимание(имам заклучок дека работи некоја машинерија против тој човек).како и да е груевски си ги откри стравовите а со тоа и немоќта, најдобро за него е да си оди од ВМРО заради личното здравје со кој во наредниот период му носи многу СТРЕСОВИ.:helou:
 

spaso

Discover the ultimate in relaxed romance with the
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Сепак ке има интересни дешавки на политичката цена,али за ваша информација на Груевски не му е страв од никаква коалиција меѓу предавниците на народот(Б.Ц Љ.Ѓ Љ.Б) и јас лично ништо не очекувам силно да излезе од овие тројца мангупи,особено од Љубета бидејки си ја покажа силата и конзервативноста кога излезе и јавно ги подржа педерите во Македонија,а што станува збор за љуБчо,тој е внук на голем кодош од Делчево кој работел против интересите на Македонија за време на комунизмот,така да семката на љуБчо доволно зборува за него самиот,а за Бране ШЕТАЧОТ се е јасно,работа и работа и само работа против интересите на Македонија и лижење ... на странците.Тоа се само ситници кои ги обединуваат овие тројца или имаат сличности,така да нема да ме чуди скриена коалиција меѓу нив за тотално уништување на Македонија,али нека знаат дека кај младите полека но сигурно се буди револуционерен дух,па ке им порачам нека внимаваат како се понашаат во Македонија да не почнеме да им ги броиме последните денови.

БОГ ПРОСТУВА,АЛИ ВМРО НЕ:salut::salut::salut::salut:
 
Z

zlaki

Гостин
Сепак ке има интересни дешавки на политичката цена,али за ваша информација на Груевски не му е страв од никаква коалиција меѓу предавниците на народот(Б.Ц Љ.Ѓ Љ.Б)

БОГ ПРОСТУВА,АЛИ ВМРО НЕ:salut::salut::salut::salut:

Слободно додај го и Груевски во предавниците,знаеш зошто?Кој отиде во Букурешт со промена на името Република Македонија-Скопје,кој направи коалиција со терористите (ДУИ) непријателите на Македонија.Наместо да ги обединува членовите на ВМРО тој ги разедини со СТАРИ и НОВИ.
Изјавата за опозицијата што ја даде груевски ниту се пере ниту се брише,едноставно како да ја има изјавено некое дете од градинка..


ДОЛГА Е РАКАТА НА ВМРО
 

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Na BC ne mu treba takov tip na koalicija. Se dodeka Gruevski vo svoite redovi drzi faci kako Pero Stojanovski, Aco Spasenovski, Dzeljal Bajrami, Martin Protoger i sl. BC i da ne saka ke mora da se vrati na vlast so ili bez brat Ljube.
 

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Demant:

- СДСМ во моментов не е ниту во формална ниту во неформална коалиција со никого. Се занимаваме со реконструкција, консолидација и кадровско обновување на партијата. Во иднина ќе соработуваме со сите без комплекси. Со сите оние со кои на принципиелна основа ќе можеме да се договориме за соработка, изјави Петров.
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=C3F3DD058287EE4098E71B6C8A5FA8F0


Carsiski muabeti bile, i toa od Premierot. Banana Drzava sme :pos2:
 

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Колку неприродна и вештачка коалиција. Па ваква коалиција не би се остварила ни постизборно, а камоли сега на 3 години пред изборите. Како прво и основно дури и да се сложат, евентуалната влада која би ја формирале би траела одвај 100 дена, нормално поради големите суети на секој од овие лидери и желбата да зграби поголем дел од владиниот колач.
Сума сумаре, невозможна коалиција на политички противници!
 

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Член од
28 март 2008
Мислења
133
Поени од реакции
3
А ШТО Е СО СРЕДБАТА БРАТ ЉУБЕ СО РАМУШ ХАРАДИНАЈ, што се случува со овој човек, од голем патриот, националист, борец за македонија- СЕГА ГЛУМИ НАЈГОЛЕМ ПАЦИФИСТ???.:toe:
 

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
А ШТО Е СО СРЕДБАТА БРАТ ЉУБЕ СО РАМУШ ХАРАДИНАЈ, што се случува со овој човек, од голем патриот, националист, борец за македонија- СЕГА ГЛУМИ НАЈГОЛЕМ ПАЦИФИСТ???.:toe:
Љубе отсекогаш бил пацифист. 2001 се бореше за мирот во Македонија.
 
Член од
28 март 2008
Мислења
133
Поени од реакции
3
А ЗА ШТО СЕ БОРЕШЕ ХАРАДИНАЈ И НЕГОВИТЕ?И ТОА ПРОТИВ НОВОПЕЧЕНИОТ ПАЦИФИСТ. ТУКА ЗБОРУВАМЕ ЗА НЕКОИ НЕПРИНЦИПИЕЛНИ КОАЛИЦИИ, А ДАЛИ ИМА ЗА ТЕБЕ НЕШТО ПРИНЦИПИЕЛНО ВО ДРУЖБАТА НА ОВИЕ ДВАЈЦА???.
 

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
ОХРИДСКИТЕ СОВЕТНИЦИ НА ВМРО НП, ГЛАСАА ЗА СДСМ
http://sitel.com.mk/?ItemID=B5156890D8F5504AAE50D2E9C911390D

Е сега дали се чаршиски муабети или вистина тоа времето ќе го покажа...
Тие НП изгледа доста се јаки во Охрид ,прво свој кандидат за градоначалник им лупнаа на ВМРО ДПМНЕ сеа па се свртеа накаја СДСМ, човек да незнае со кого се уствари?:toe:
 
Член од
6 јуни 2009
Мислења
27
Поени од реакции
4
МАКЕДОНИЈА Е ВО СЕКСУАЛНА РЕВОЛУЦИЈА

Ne samo shto ne se tochni tuku se kontradiktorni i glupi.A najkontradiktoren e avtorot na statijata.
ДА ТОА НЕ Е КОАЛИЦИЈА ТУКУ САМО :sekss:

БРАНКО ГИ :sekss: ОНИЕ ДВАЈЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ, А ТАЧИ :drk:

ЈАСНО ДЕКА НЕ Е КОАЛИЦИЈА ЗА РУШЕЊЕ НА ВЛАСТА, ТУКУ ЗА ПРОМЕНА НА ИМЕТО :toe:

САМО И НИКОЛА ДА НЕ ИМ СЕ ПРИКЛУЧИ, ПА ОРГИЈА ДА НАПРАВАТ ВО СТИЛ НА КАЛИГУЛА :wink:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom