spaso
Search Pretty Girls from your city for night
- Член од
- 5 септември 2008
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 779
I ZAMISLETE BEZ TRONKA SOVEST VELI LATAS DEKA BRATOT I LJUBCO I BRANKO IAKO KAZALE DEKA NEMA KOALICIJA MEGU NIV,TIE VSUSNOST IZLAZALE.
PA JAVNO PRASUVAM :NELI I GRUJO KAZA DEKA NEMA DA KOALICIRA SO ALI AHMETI PA KOALICIRASE ,A TOA NA LATAS NE MU SMETASE I NE KAZA DEKA GRUJO LAZEL
I POSLE OVA KE MI KAZE NEKOJ DEKA OVAA VLAST E REALNA??????
IZVINETE NO JAS MOZAM SAMO DA POVTORAM DEKA OVIE OD VLASTA VLADEAT SAMO PORADI JAKATA MEDIUMSKA PROPAGANDA TAKANARECENA PERENJE MOZOCI,I NISTO POVEKE OD TOA,ZA DRUGI KVALITETI APSOLUTNO NE STANUVA ZBOR.
TI AKO NEGI GLEDAS GRESKITE NA OVAA VLAST NEMOZES NI TOTALITARIZMOT DA GO VIDIS,ZATOA STO SI DOZVOLIL DA TE UBEDAT KOLKU TI E UBAVO I KOLKU UBAVO ZIVEES SAMO STO TI NEMOZES DA OSETIS
Ти си одлепен начисто,викаш тоталитаризам а.
Стварно ај некој нека ми напише што гледа тоталитарно овде.
Она за кое говоревме за претседателската кампања за појавувањето на Љубе се обистинува.
Дечкото мора да одигра и да ја врати услугата на Грците кои ја купија неговата слобода во Хаг.
Непопустливиот Никола Груевски мора да падне, за да дојде Бранко Црвенковски.
Е со него ќе биде лесно за се.
И Љубчо им должи на Грците, прашајте го Голубовски, тој далечната 1998 во интервју за Нова Македонија кажа за кого работи Љубчо.
Брату господ здравје да ми ти даде за постот(БРАВО),али нека им е јасно дека никола Груевски има доволно силна и млада војска која ке застане позади него,а подоцна ке им кажеме на другиве дека нема да поминат:salut: