Јувентус - Интер Derby d'Italia Недела 02.02

• Креатор на темата Креатор на темата Scirea
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    121
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Типичен гол за Јуве... Ова Конте го украде од Гвардиола. :)

Има некој интераш кој сака да се клади со мене за било шо?

Не за друго, сакам како услов да го ставам Нагатомо со капитенската лента на аватар :X3:

Каква смешна селекција има Интер во моментов абе да се чуди човек, конте да не беше толку предпазлив требаше да водите 2-3 разлика. Сепак има уште 45 минути па дај боже да згреши пак некој од одбрана на јувентус па да се отвори слична шанса како онаа на Палацио, дека не гледам како би другачје Интер направиле позитивен резултат од утакмицава.

Да ти се ------ на такво дерби гледано на стрим.Двата гола ги скокнав, третиот блокира :mad:

Среќа како тргнало барем еден гол ќе видам со нормална снимка :D

Требаше да напне на 3-0, да проба да ги дополни, а не да смири игра и да резултира тоа со примен погодок.
Тоа ми е замерка за Коучот.

Уште Мирко да го дадеше и се ќе беше комплетно:)

Честито 45 победа сул кампо, тотално заслужено. :love:

cestito pobedata zasluzena totalno vecerva,ama sto ne ve biva za koreografii toa e sosema druga rabota :D

1800183_718544441501762_78391684_n.jpg

Вторпат сезонава Јуве покажува милост кон противникот на резултат 3-0 (првиот пат беше со Рома). Па да ти се посерам на милоста, они да беа во оваа ситуација, теренот ќе го изораа да победат со 4,5,6-0.
... и друга работа, НАФРЛЕТЕ ОД КОРНЕР БЕ!!! По којзнае кој пат сезонава Јуве има корнер и за десеттина секунди топката е кај голманот (Буфон, Сторари). Корнер е шанса да дадеш гол без игра а овие аут ми изведуваат со подавање до најблискиот играч, ебате беља!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom