Јувентус - Интер Derby d'Italia Недела 02.02

• Креатор на темата Креатор на темата Scirea
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    121
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
cestito pobedata zasluzena totalno vecerva,ama sto ne ve biva za koreografii toa e sosema druga rabota :D

Добро шо е толку лоша кореографијата? Гледате нешто што јас не? Италија-Јуве ..буквите на место.. е сега амблемот е на пола , за тоа е лоша ?

Добро шо е толку лоша кореографијата? Гледате нешто што јас не? Италија-Јуве ..буквите на место.. е сега амблемот е на пола , за тоа е лоша ?

Они се шампиони во кореографии:)

bukvite se nesredeni,posebno prvite,ama nema vrska,za tolku se sposobni tie od Torino (ne se tepajte sega odma) :D

cestito pobedata zasluzena totalno vecerva,ama sto ne ve biva za koreografii toa e sosema druga rabota

Не чини. Таа од минатата сезона е подобра

article-2313054-196B90C7000005DC-9_634x340.jpg

п.с. Ке плаче ли пак Мацари?

Успевме и најтапа гол да примиме, а милион шанси не реализирамве... јбг, победа и 3 бода се тука .

И сега кој е крив што Интер не знаат да одат? Или пак Милан?

Еве лично мене ич не ми се допаѓа тоа што Милан и Интер се катастрофа, ама сами се виновни за тоа поради неспособност, незнаење, лоши потези, лоша трансфер политика, превисоки плати на одредени фудбалери во минатите сезони и така натаму.

Е сега во тоа има право да ужива секој навивач на Јуве, но тоа не значи дека се би дале вака да останат работите.

Еј дај не се пувајте со она патетикана од стадион , немој ме факат 30.000 стадион. Па Милтојн Кенјс Донс имаат поголем стадион,језда од финансиски аспект е супер инвестиција ама 30.000?!?!? И ти сакаш кореографија да напраат со толку малку седишта? Кога ке се игра финале лига шампиона на такво стадионче ке си го прашам, срамота е јувентус да има таков моњумент во Италија.

Еј дај не се пувајте со она патетикана од стадион , немој ме факат 30.000 стадион. Па Милтојн Кенјс Донс имаат поголем стадион,језда од финансиски аспект е супер инвестиција ама 30.000?!?!? И ти сакаш кореографија да напраат со толку малку седишта? Кога ке се игра финале лига шампиона на такво стадионче ке си го прашам, срамота е јувентус да има таков моњумент во Италија.

42.000 е стадионот.

42.000 е стадионот.

Ок , мај бед. Сега веке драстично ми го смени мислењето.Вов 43.000 , сепак бил во рангот на Олимпико и Меаца, сепак ке се игра финалето ЛШ другата година таму. Сепак може да се напраи масивна кореографија как Лацио - Рома или Интер - Милан.

Јак контра аргумент.

Има некој на кој шо не му е јасно дека мечов НЕ беше дерби?

Денешниов Интер не заслужува ни неговите навивачи да го поддржуваат. Она нешто не го очекувам ни од Ливорно а не па од конкурент за Европа. После 3тиот гол Јувентус беше доволно лош малку посериозен клуб да можи без никаков проблем да се врати, а интер беше уште поочаен.
Не е интересно првенствово веќе, и на почеток на сезона не ги сметав за конкуренти ни интер ни милан(ама не до толку), туку напротив наполи и фиорентина. Рома е колку толку пријатно изненадување.
Ама ова шо се случва кај миланскиве сестри е патетика. Дај заозбилете се малку сакам конкуренција малку.

п.с. Ке плаче ли пак Мацари?
grm8a_zps4d8597d5.gif

Немаа за што лошо да се фатат на тимов, па за кореографијата се фатија. :pos:(y)

Фала на честитките успат.

Видал еј, каков ѕвер. Немам зборови за играчов. :cuc:

Ок , мај бед. Сега веке драстично ми го смени мислењето.Вов 43.000 , сепак бил во рангот на Олимпико и Меаца, сепак ке се игра финалето ЛШ другата година таму. Сепак може да се напраи масивна кореографија как Лацио - Рома или Интер - Милан.

Јак контра аргумент.

Пријателе не ти дадов никаков контра аргумент за ништо, само ти укажав на грешка која направи.

Важно нивниот е голем, нема врска што 2/3 е празен. Или нивните навивачи одат само на мечеви од ЛШ... oh wait...

Па добро де и вашите идат гледаат ЛШ на 43.000 ,, oh wait...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom