Јувентус - Интер Derby d'Italia Недела 02.02

• Креатор на темата Креатор на темата Scirea
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    121
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
^:pos:

заеби стадионот, види го ова:

INTER BALKAN Sada ( 01:40h ) razmisljam kako je moguce da Jonathan igra 90 minuta , a LEGENDA fudbala , OTAC fudbala , COVEK koji je STVORIO fudbal , posmatra utakmicu sa klupe ... Stvarno mi nije jasno ... JZ4 mora igrati pred Jonathana i Nagatoma !

јесте да е легенда, али ова:
"Отац фудбала, човек који је створио фудбал"
:pos::pos:

image.png

*correction - AND THEN HE SAID ZANETTI THE FOUNDING FATHER OF FOOTBALL

Жално е за една легенда ко Занети да го гледа неговиот тим во ваква беда (лани во уште поголема).. Јас сметав дека не треба да се пензионира после повредата од 6 месеци (тоа и тој го направи) , но после резултативе на интер последниве 2 години поразумно ќе беше ова напишаново на сликава ..

па нема више fun facti се потрошија што да правам

Жално е за една легенда ко Занети да го гледа неговиот тим во ваква беда (лани во уште поголема).. Јас сметав дека не треба да се пензионира после повредата од 6 месеци (тоа и тој го направи) , но после резултативе на интер последниве 2 години поразумно ќе беше ова напишаново на сликава ..

Ех фацата на Дел Пиеро никогаш нема да ја заборам во сезоната под Дел Нери и Ферара :(

Ми се темнее кога гледам дека тема за Јуве-Интер има само 14 страни, и тоа 24 саата по одигрувањето на дербито. Е до толку е мизерна Серија А и Интер во моментов.

Дербито заврши, победи подобриот, немаше големи инциденти на темава. (y)

Доста и е, со дискусии продолжете во темата за Серија А.

lock.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom