Јувентус - Интер Derby d'Italia Недела 02.02

• Креатор на темата Креатор на темата Scirea
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    121
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Види, види... се фатиле за стадионот како мува на гомно :pos:.

Знаете што... каков е-таков е, наш си е, секој натпревар тимот има профит од милион ипол/ два милиона (одприлика кажувам) токму од стадионот... така да годишно се играат по 19 натпревари на него (несметајќи ги другите натпреварувања) и Јувентус како клуб има одприлика 25 до 30 милиони чист профит од малото ни никакво стадионче :love:

Така да вчера ве плеснавме 3-1, + како награда тимот си доби 2 милиона повеќе на своето конто <3

Ок , тепавте. Честитав и нагласив дека има финансиски бенефиции за клуб со сопствен стадион.

ама, мислам дека ке се согласите со мене дека сепак требаше нешто поголемо. Да не го праиме истиов муабет, честито уште еднаш последна да ви биде :pipi:

@БелаМамба
Не ја гледав утакмицата, само на резултати видов дека Киелини дал гол. Тоа беше доволно да ми дојде да ја повратам палачинката што ја јадев у тој момент. Колку и да е слаб Интер, колку и да се дрва, катастрофа е кога Киелини ќе ти даде гол. Се да му ебам носларско, СЕ!

Иначе честито на сите Јувенташи, по коментарите што ги читав очекувана и лесна победа на Јувентус уз мизерна игра на Интер, нешто и што го очекував, а и напишав дека ќе биде така.

Ќути имаше и уште една шанса ала Батистута, у ваздух прием на груди, полуволеј.. ама среќа у офсајд беше.
Исто као лани мислам коа беше со потегот ала Меси коа ни ја исфрли цела одбрана надвор од стадион! :facepalm:

А да, и на крај Вучиниќ статива погоди..

Фановите на Јувентус никогаш нема да можат да се пофалат дека ќе имаат шанса да играат финале во ЛШ на сопствениот стадион :pos:

Напрајте еднаш стадион вие и ке играме финале ЛШ кај вас и ке ја освоиме за да ви кисни цел живот после :icon_lol:
--- надополнето: 3 февруари 2014 во 16:17 ---
Ок , тепавте. Честитав и нагласив дека има финансиски бенефиции за клуб со сопствен стадион.

ама, мислам дека ке се согласите со мене дека сепак требаше нешто поголемо. Да не го праиме истиов муабет, честито уште еднаш последна да ви биде :pipi:

Инаку колку што сум информиран од милано ви дават само една локација за стадион да градите и се борите со милан кој да ја земи :icon_lol:
Ако ви ја земи милан ке си дремите на стадион од 1958 па ако сака и 110 000 нека бери :icon_lol:
пс: во премиер лига на сите се толкави стадионите со исклучок на Man Utd, и постари се од Сан сиро и поубај :свиркам:

Одма би потпишал ваков стадион од 40. 000 публика, ме заболе кур за финале на ЛШ.

Ќути имаше и уште една шанса ала Батистута, у ваздух прием на груди, полуволеј.. ама среќа у офсајд беше.
Исто као лани мислам коа беше со потегот ала Меси коа ни ја исфрли цела одбрана надвор од стадион! :facepalm:

А да, и на крај Вучиниќ статива погоди..

Мислам рака беше досудена тогаш, а не офсајд. Топката со рака ја смири(така делуваше преку камера, а офсајд немаше колку што памтам.

па да имаа стадион од 50 000 ќе имаа поголем профит и да беше поубав ќе примамуваше повеќе посетители:D

^:pos:

заеби стадионот, види го ова:

INTER BALKAN Sada ( 01:40h ) razmisljam kako je moguce da Jonathan igra 90 minuta , a LEGENDA fudbala , OTAC fudbala , COVEK koji je STVORIO fudbal , posmatra utakmicu sa klupe ... Stvarno mi nije jasno ... JZ4 mora igrati pred Jonathana i Nagatoma !

јесте да е легенда, али ова:
"Отац фудбала, човек који је створио фудбал"
:pos::pos:

^:pos:

заеби стадионот, види го ова:

INTER BALKAN Sada ( 01:40h ) razmisljam kako je moguce da Jonathan igra 90 minuta , a LEGENDA fudbala , OTAC fudbala , COVEK koji je STVORIO fudbal , posmatra utakmicu sa klupe ... Stvarno mi nije jasno ... JZ4 mora igrati pred Jonathana i Nagatoma !

јесте да е легенда, али ова:
"Отац фудбала, човек који је створио фудбал"
:pos::pos:

Oстај ги овие босанциве се праат најпаметни.. :facepalm:

Зависи гледна точка, ама за нив двајца и те како го има измислено. :D

:LOL:
BfgEcICCIAAJYqb.jpg

Занети никогаш нема да биде како Џонатан... затоа и вториов ја почна утакмицата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back