Исчезнат дилер на девизи (пронајден мртов)

• Креатор на темата Креатор на темата Betka
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 април 2008
Мислења
107
Поени од реакции
1
Posle minatogodisnoto izceznuvanje na diler od Ohrid i negovoto pronajdeno telo tri meseci posle izceznuvanjeto policijata nepronajde nisto konkretno vo vrska so toa ubistvo.Eve sega povtorno uste eden ist slucaj.Od sabotata mu se gubi trag na uste eden diler..Da se nadevame deka nema da zavrsi kako minatogodisniot slucaj. A vinovnicite...???Koj ke gi otkrie??

Полицијата, ваљда или па Скотланд Јард може треба.

Полицијата трага и уште не нашла докази и осомничени за мал милион случаи...не е само овој

Covekot go najdoa mrtov, so metak vo glava.
E za vakvi slucai treba da se vrati smrtnata kazna!!!!

strasno,navistina grozno.Ova mirisa na organizirano neso..Vreme e policijata da se fatit za rabota..ako znae da raboti.

Па се знаеше дека ќе е убиен човекот, не беше тешко да се претпостави. Кој би го пуштил жив? Башка не е ова прв пат.
Ама колку што најдоа за претходните случаи, толку ќе најдат и за овој.

Јас мислам дека се џанаци некои и страв ми е да помислам дека е организирано или недај боже сериски убиец некој...Човекот имал во него 2.500 евра дента кога исчезнал.

Хохохо слушајте вечер вести кој го убил, нема да ви се верува што е случено ц ц ц вакво не се има десено во МКД ...
повеќе наскоро

Хохохо слушајте вечер вести кој го убил, нема да ви се верува што е случено ц ц ц вакво не се има десено во МКД ...
повеќе наскоро

Прочитав во весник дека е пронајден во близина на АС кампот, убиен бил со секира...Да не го фатиле и убиецот ?

Фак, чоек шо никош немаше да поверувам дека убивал :| Го знаев добро и последно шо ќе ми текнеше е дека убивал :S
Убил 7 души за 15 години, ги наоѓал дилерите пред пазарон, и ги носел сред вечер во дуќанот кај шо му е, има тамо подрум, 3 дена го мачел на последниов и после го убил :S Во подрумот, шо немало... Одма под дуќанот негов еееј, ќеркаму кај шо работела... Со секира го убил, на сред лице го прецепал, и го фрлил дури во Струга..Признал в полиција за се, дури и за претходни случаи. психопат :S Пак на рати ни даваше од дуќанон..мамето :)
А шо е најјако се проитресвел пред полицијата, плачел...офф :nesvest:

Фак, чоек шо никош немаше да поверувам дека убивал :| Го знаев добро и последно шо ќе ми текнеше е дека убивал :S
Убил 7 души за 15 години, ги наоѓал дилерите пред пазарон, и ги носел сред вечер во дуќанот кај шо му е, има тамо подрум, 3 дена го мачел на последниов и после го убил :S Во подрумот, шо немало... Одма под дуќанот негов еееј, ќеркаму кај шо работела... Со секира го убил, на сред лице го прецепал, и го фрлил дури во Струга..Признал в полиција за се, дури и за претходни случаи. психопат :S Пак на рати ни даваше од дуќанон..мамето :)
А шо е најјако се проитресвел пред полицијата, плачел...офф :nesvest:

Не зезај ? Вистина е ова или некој виц ?
Па вакво нешто само во филмови од типот Петок 13, може човек да види...Сигурно ќе се извади на непресметливост заради некоја душевна болест, ќе добие 2-3 години задолжително лекување во здравствена установа и после ај назад на секирата...Еба ти психото.:nerv:

Вистина бе родниниве глеале клај шо се притресвел. Се јавила во полиција една докторка мн. позната овде, и им рекла дека го видела дилеров со тој чоекот од подрум кај шо излегуват, ќе дознајте како се викат, и тие одма кај него. И тој им ркеол она ми е подрум, покажал на друг подрум, и од станариве некој слегол и им рекол тој е мој, онај е негов, и полицаецов ко влегол имало шо да видиТ :S Тој се преслекувал таму, и ги мачел, абе ко на филм :S Па после се притресвел и плачел ко некоја будала, иако е психо...Само жал ми е за фамилијава негова, колку се добри :\

Појасно : Сериски убиец што убивал повеќе од 1X godini :)))

повеќе покасно :)

Вистина бе родниниве глеале клај шо се притресвел. Се јавила во полиција една докторка мн. позната овде, и им рекла дека го видела дилеров со тој чоекот од подрум кај шо излегуват, ќе дознајте како се викат, и тие одма кај него. И тој им ркеол она ми е подрум, покажал на друг подрум, и од станариве некој слегол и им рекол тој е мој, онај е негов, и полицаецов ко влегол имало шо да видиТ :S Тој се преслекувал таму, и ги мачел, абе ко на филм :S Па после се притресвел и плачел ко некоја будала, иако е психо...Само жал ми е за фамилијава негова, колку се добри :\

Akaj imal prodavnica? Spomnuvet nekoja zelezarija?? A podrumot domamu na ,,Galicica,,? Nemozam da se setam koj e..strasno..
Pa uste zaedno i rabotele godinite unazad vo zastava,kolegi bile..A i ubieniot lani,Spiro,i toj im bil kako bivsi kolega...Strasno...seriski???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom