Исчезнат дилер на девизи (пронајден мртов)

• Креатор на темата Креатор на темата Betka
  • Време на започнување Време на започнување
Pretpostavuvav deka e na lik normalen covek. Po toe sto do sega ne go otkrija, ama gledas napravil greska. Tipicen seriski ubiec, nikoj ne se somneval vo nego. Aj da vidime po vesti sto ke kazat, dali ke ja kazat celata prikazna.

Секаков народ има.......:toe:

a zs na vesti ne kazaa?a koj e coekot,koja prodavnica?od ohrid sum i jas,aj kazete ak imat tuka nekoj.

Ма каква железарија, шо ви е?

Како и да е... Жално! Не ми се зборува од шо сум најтажна на цел свет. Не можев да верувам кога дознав чиј татко е, срце ми се скина. Ама ете...

Ме растажи случајов, уште не можам да поверувам:(

Не зезај ? Вистина е ова или некој виц ?
Па вакво нешто само во филмови од типот Петок 13, може човек да види...Сигурно ќе се извади на непресметливост заради некоја душевна болест, ќе добие 2-3 години задолжително лекување во здравствена установа и после ај назад на секирата...Еба ти психото.:nerv:

И да го осудат тој за тоа ќе лежи доживотно..Сега, поубаво ќе му биде во душевна болница него во затвор..Има случаи кои се на ДОЖИВОТНО лекување поради само едно убиство, а овој мислам дека е бележан сигурно..Жално:(

Vakvi seriski ubijci ili oni sto so umisla ubivaat treba site da se przat na elektricna stolica.

Da se vovede smrtnata kazna vo Makedonija!

Не зезај ? Вистина е ова или некој виц ?
Па вакво нешто само во филмови од типот Петок 13, може човек да види...Сигурно ќе се извади на непресметливост заради некоја душевна болест, ќе добие 2-3 години задолжително лекување во здравствена установа и после ај назад на секирата...Еба ти психото.:nerv:

Kakva nepresmetlivost kaj seriski ubiec? Toj treba da dobie elektricna stolica. Takvi psihobolni moze utre i vo bolnica ili zatvor da iskasapat nekoj drug.

Vakvi seriski ubijci ili oni sto so umisla ubivaat treba site da se przat na elektricna stolica.

Da se vovede smrtnata kazna vo Makedonija!

Мислам дека треба доживотно да се осуди, и да го пикнат во самица..Така многу лесно би поминал...

Мислам дека треба доживотно да се осуди, и да го пикнат во самица..Така многу лесно би поминал...

E moze taka, vo samica. Ama kaj nas kako e se meko, nema da vidi ni samica, sigurno i na weekend doma ke go pustaat. Da znaat kriminalcite deka gi ceka smrt, nikoj nema da ubiva vo Makedonija.

E moze taka, vo samica. Ama kaj nas kako e se meko, nema da vidi ni samica, sigurno i na weekend doma ke go pustaat. Da znaat kriminalcite deka gi ceka smrt, nikoj nema da ubiva vo Makedonija.

Море Демир Хисар, Судско Одделение...И да видиш колку убаво ќе си помине...grom

Kakva nepresmetlivost kaj seriski ubiec? Toj treba da dobie elektricna stolica. Takvi psihobolni moze utre i vo bolnica ili zatvor da iskasapat nekoj drug.

Абе, едно е желбата , а друго е законот... Еве, ако излезе дека стварно е сериски убиец, ако го најдат психички болен ќе видиш...Сети се на мојов пост тогаш.:toe:

Ne sum mnogi informiran za ovaa storija ali znam deka u rok od nekolku meseci imat isceznato/zaginato nekolku dileri na devizi....taka da mislam deka ne e seriski ubiec. Tuku ima valjda golema zarabotka nekoj pa neke konkurencija. Moe mislenje

Ne sum mnogi informiran za ovaa storija ali znam deka u rok od nekolku meseci imat isceznato/zaginato nekolku dileri na devizi....Taka da mislam deka ne e seriski ubiec...Tuku ima valjda golema zarabotka nekoj pa neke konkurencija....Moe mislenje

И тоа не смее да се занемари. Браво што ти текна ! Да не се најде некој психички болен човек само да ја „одигра„ улогата на убиец (против своја волја, ама кој му верува на лудак нели), а да се заташкаат нечии интереси...На пример на некој клан на менувачници, кои ги сметале како нелојална конкуренција .

A i scenarioto ke e nesto slicno na ovoa: (Seriskio) Ubiec/o pronajden pomiluvan smesten vo psihicka bolnica. Za 2-3 god site ke zabravat i ke go pustat na sloboda. A nekoj ke zarabote EPTEN golemi pari.

ps. Nemam mak font u PC a podrskata ne mi rabote. Care ???

A i scenarioto ke e nesto slicno na ovoa: (Seriskio) Ubiec/o pronajden pomiluvan smesten vo psihicka bolnica. Za 2-3 god site ke zabravat i ke go pustat na sloboda. A nekoj ke zarabote EPTEN golemi pari.

ps. Nemam mak font u PC a podrskata ne mi rabote. Care ???

Тоа зависи колку кеш има убиецот..Лично познавам човек кој лежи во судско одделение за убиство, а во болницата иди само еден ден месечно колку да замачка очиwink

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom