Исчезнат дилер на девизи (пронајден мртов)

• Креатор на темата Креатор на темата Betka
  • Време на започнување Време на започнување
Леле..Тргоец на дроги и опојни средства со она „невино“ лице?:toe::jaj:Убиените, му биле колеги на работа во „Застава“(којзнае колку бивши вработени во Застава сега се крстат..За среќа, фатен е..)Страшно...

Не сум 100 % сигурен.:nenene:

Абе што е битно, пореметен лопов и убиец, и што сега, ќе го разглабаме Фројд... ај да не си прајме бајрам на умот.. ќе се обесел па нема да ги дознаеме причините што му се мотало во глава....и да си пресуди сам ич кур не ме заболе... бар од наши пари нема да му се плаќа сместување, храна и другото.

Тие што го познаваат Радевски, кој бил поранешен фудбалер и активен ловџија, велат дека со ништо не оддавал впечаток на безмилосен убиец.

Уште не можам да си поверувам кој човек го извршил убиството.
Во шок сум три дена, не можам да се соземам од шо сум потресена.
Да не им е човек во кожата на членовите на неговото семејство.
Страшно... :icon_conf :icon_conf :icon_conf

:( , strasno , ovie koi ubivaat od koristolubie treba da se kaznat dozivotno , i onoj koj izvrsuva ubistvo na clen od semejstvoto ( tatko , majka ,sin ...)

Абе што е битно, пореметен лопов и убиец, и што сега, ќе го разглабаме Фројд... ај да не си прајме бајрам на умот.. ќе се обесел па нема да ги дознаеме причините што му се мотало во глава....и да си пресуди сам ич кур не ме заболе... бар од наши пари нема да му се плаќа сместување, храна и другото.

Кратковида рационалност ?!:toe: Нормално дека треба да се одговорат многу прашања, а не само обвини и егзекутирај, па на крајот да излезе некој тип со моторна пила и да ти запее: Убили сте погрешног човека...

Кратковида рационалност ?!:toe: Нормално дека треба да се одговорат многу прашања, а не само обвини и егзекутирај, па на крајот да излезе некој тип со моторна пила и да ти запее: Убили сте погрешног човека...
Јасно и гласно кажаа дека го признал делото???????
А ако е пореметен што мислиш какви одговори ќе даде.
Друго кај вакви сериски убијци* кај секој од нив е различен образецот на однесување и поттик, така да генерален заклучок не може да се изведе со цел за понатамошно откривање на потенцијални кандидати за таа титула.
Е сега ако некој сака да си пишува дисертации.. тоа е друго.

A1 во моментов јави дека фамилијата јавно се откажала од него, па да гледам што ќе дадат во вестите, на лице место ќе известат од таму..

Ako sinot go ubie tatkoto ili majkata , ili mazot ja ubiva zenata , ili decata. Ovie mora da se kaznat maksimalno. Sto covek ke bide onoj koj gi ubiva najbliskite ???
Никој не уби свој најблизок..Дилерите на девизи не му биле ниту роднини...

A1 во моментов јави дека фамилијата јавно се откажала од него, па да гледам што ќе дадат во вестите, на лице место ќе известат од таму..
Сега се откажуваат од него!!!!А како не забележал тој негов зет дека психопатов убил уште минимум двајца во неговиот дуќан???Сигурен сум дека некој од потесното семејство знаел за убиствата ама молчеле.упм.

Уште не можам да си поверувам кој човек го извршил убиството.
Во шок сум три дена, не можам да се соземам од шо сум потресена.
Да не им е човек во кожата на членовите на неговото семејство.
Страшно... :icon_conf :icon_conf :icon_conf

Denes cel den i jas to go mislam...strasno neso i za negovite kerki..grozno.Ne gi znam koi se i kakvi se...no sigurno im e strasno..Od edna tragedija do druga ..

Јасно и гласно кажаа дека го признал делото???????
А ако е пореметен што мислиш какви одговори ќе даде.
Друго кај вакви сериски убијци* кај секој од нив е различен образецот на однесување и поттик, така да генерален заклучок не може да се изведе со цел за понатамошно откривање на потенцијални кандидати за таа титула.
Е сега ако некој сака да си пишува дисертации.. тоа е друго.

Прво: делото го признал притиснат во агол од доказите против него.(сеуште не ги признал и останатите)
Второ: пореметувањата не значат дека мора да се однесува како недај боже, туку на моменти да му се запали сијалицата, „еден глас„ да му каже дека е предодреден да го „спаси„ светот и толку...Сосема е доволно што после се, се однесува како ништо да не било, што не е одлика на нормален човек.
Трето: апсолутно,образецот може да е раличен кај сите што пак не значи дека науката не треба да се позанимава со секој посебно, а што се однесува до потенцијалните кандидати, мислам на потенцијалните жртви...значи според неговиот образец (кој сигурно на некој начин се манифестирал, само немало кој да го забележи тоа), кои биле карактеристиките на жртвите што ги правеле нив најпогодни мети за напад на таков ментален склоп.
Четврто: дисертацијата нормално си доаѓа како плод на такво истражување.
Петто: најголемите грешки што ги прават полициите во целиот свет се токму тие: се случува убиство го наоѓаат убиецот, го докажуваат делото, го осудуваат убиецот и толку. Покрај тоа што полицијата го открива убиецот, од суштествено значење е да открие зошто баш Петко Петковски станал жртва на убиството кое го извршил Рајко Рајковски итн. Кој е мотивот, кои се причините што го иритирале да го изврши делото, како ја избрал жртвата, од кој социјален слој е жртвата итн, многу прашалници кои откако ќе се одговорат ќе може да се делува превентиво за да се спречат или барем намалат таквите деликти.
П.С. Тоа е долга и широка тема и бара многу време и простор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom