Iron Maiden vs. Metallica

• Креатор на темата Креатор на темата \m/arko
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар?

• Iron Maiden

Гласови: 74 48,7%
  • Metallica

Гласови: 78 51,3%

• Вкупно гласачи
    152
така е desire..
METALLICA RULZZZZZZZZ,и дај не серете за металика,сите што слушаат рок и метал почнале со металика а сега јадат гомна вакви биле,накви биле...да не беа металика , вие немало да го слушате тоа што го слушате сега,и немаше да постои музиката,оти ќе останеа само бендови како бекстрит бојс,ен синг,итн. да не ги набројувам...

ха ха.метал постоело пред металика,ќе постоело метал и да не биле металика.некој има проблеми со историја,а?

Според мене металика се подобри имаат подобри песни. Нормално дека некои повеќе ги почитуваат ајрон мејден(и јас спаѓам во нив) само што многу јака конкуренција имаат. Мое мислење нормално сите не се согласуваат со мене :wink:

Има ваква тема мислам, со анкета беше.

Iron Maiden. Дефинитивно. И Металика се добри, али Iron Maiden ми се без конкуренција.

па тоа кој е подобар зависи од вкусот на тој што слуша! За мене мејден, поинтересни песни, подобар вокал..........

Повеќе слушам Ајрон Мејден не ми се допаѓа некако Металика:toe:

Не знам дали има ваква тема ама мејден дефинитивно.Металика особено во последно време ми се с*а*е ептен....

IRon Maiden секако, 100 пати подобро од металика, подобар текст на песните подобар ритам се е подобро. За мене се подобри а за вас незнам.......

,,,,....леле кога ко слушнав Ст.Ангер леле до тогаш колку толку ги слушав ама... од тогаш ИЧ!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom