How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Некако не е тоа што беше серијава... последнава сезона ми е срање. Паралелно ги гледам со Big Bang, али вторава ја гледам со поголем ќејф. Мислам дека време е да стават точка на серијава, зошто се вртат во круг и ја расипуваат серијата... мај опинион.

Некако не е тоа што беше серијава... последнава сезона ми е срање. Паралелно ги гледам со Big Bang, али вторава ја гледам со поголем ќејф. Мислам дека време е да стават точка на серијава, зошто се вртат во круг и ја расипуваат серијата... мај опинион.

Да стават крај? Ти се брза некаде?
и прочитај малце гугл ова она, до 2013/2014 нема да се знае мајката :)

Некако не е тоа што беше серијава...
Серијава никогаш не била нешто посебно. Веќе видено. Јас само заради Барни ја гледам, и мислам дека неговата минутажа е еднакво-пропорционална со квалитетот на епизодата. Другиве се толку досадни, неможам да ги поднесам, особено Тед со неговата романтична душа.

Серијава никогаш не била нешто посебно. Веќе видено. Јас само заради Барни ја гледам, и мислам дека неговата минутажа е еднакво-пропорционална со квалитетот на епизодата. Другиве се толку досадни, неможам да ги поднесам, особено Тед со неговата романтична душа.

Да да, се слагам. Мада и Барни веќе не е тоа што беше во сезона 2 и 3...

@Finn: Relax дјуд, без возбуди (y)

Jennifer+Lopez+Bradley+Cooper+Tommy+Hilfiger+7aYSKvYEJ-yl.jpg

Барни мајчин, у кое друштво е :D

Мене ми се чини многу на драма ја свртија :(

За мене сеуште How I Met Your Mother ми е смешна и добра серија, ама новите епизоди на The Big Bang Theory ги очекувам со поголемо нетпрение. :) Сега едвај чекам да најдам време да ја гледам новата епизода на TBBT, а за HIMYM заборавив и дека ја немам гледано...

Знаете што би направил јас на место на режисерот,многу е едноставно би го откупил ликот на Joey Tribiany од пријатели и би го ставил во оваа серија, бидеќи откако Барни е со Робин во врска им фали главен женскар и заводник во серијава.

^Ама ти изгледа доста си назад:)
Meне баш ми беше интересно кога беа во врска, ептен си одговараат и според гледиштата на животот и во се друго. И сакам Робин да биде невестата на Барни.

^Ама ти изгледа доста си назад:)
Meне баш ми беше интересно кога беа во врска, ептен си одговараат и според гледиштата на животот и во се друго. И сакам Робин да биде невестата на Барни.

Ако биде Робин ќе ме разочараат, нели она не беше за брак, свадба и се шо следува после тоа :)

Па ни Барни не беше за такви работи, ама ете го младоженец е:)

Ја изгледав 7х06 и беше навистина добра, можеби и најдобра сезонава.
Посебно муабетот на Тед за Helvetica и Times New Roman беше епик. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ја изгледав 7х06 и беше навистина добра, можеби и најдобра сезонава.
Посебно муабетот на Тед за Helvetica и Times New Roman беше епик. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Се сложувам со се... а муабетот за фонтот :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom