How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Некако не е тоа што беше серијава... последнава сезона ми е срање. Паралелно ги гледам со Big Bang, али вторава ја гледам со поголем ќејф. Мислам дека време е да стават точка на серијава, зошто се вртат во круг и ја расипуваат серијата... мај опинион.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Некако не е тоа што беше серијава... последнава сезона ми е срање. Паралелно ги гледам со Big Bang, али вторава ја гледам со поголем ќејф. Мислам дека време е да стават точка на серијава, зошто се вртат во круг и ја расипуваат серијата... мај опинион.
Да стават крај? Ти се брза некаде?
и прочитај малце гугл ова она, до 2013/2014 нема да се знае мајката :)

D

dystopian

Гостин
Некако не е тоа што беше серијава...
Серијава никогаш не била нешто посебно. Веќе видено. Јас само заради Барни ја гледам, и мислам дека неговата минутажа е еднакво-пропорционална со квалитетот на епизодата. Другиве се толку досадни, неможам да ги поднесам, особено Тед со неговата романтична душа.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Серијава никогаш не била нешто посебно. Веќе видено. Јас само заради Барни ја гледам, и мислам дека неговата минутажа е еднакво-пропорционална со квалитетот на епизодата. Другиве се толку досадни, неможам да ги поднесам, особено Тед со неговата романтична душа.
Да да, се слагам. Мада и Барни веќе не е тоа што беше во сезона 2 и 3...

@Finn: Relax дјуд, без возбуди (y)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496

Барни мајчин, у кое друштво е :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.954
Поени од реакции
7.067
Мене ми се чини многу на драма ја свртија :(

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
За мене сеуште How I Met Your Mother ми е смешна и добра серија, ама новите епизоди на The Big Bang Theory ги очекувам со поголемо нетпрение. :) Сега едвај чекам да најдам време да ја гледам новата епизода на TBBT, а за HIMYM заборавив и дека ја немам гледано...

Boce Makedonco

Madridista
Член од
2 март 2009
Мислења
66
Поени од реакции
34
Знаете што би направил јас на место на режисерот,многу е едноставно би го откупил ликот на Joey Tribiany од пријатели и би го ставил во оваа серија, бидеќи откако Барни е со Робин во врска им фали главен женскар и заводник во серијава.

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
^Ама ти изгледа доста си назад:)
Meне баш ми беше интересно кога беа во врска, ептен си одговараат и според гледиштата на животот и во се друго. И сакам Робин да биде невестата на Барни.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
^Ама ти изгледа доста си назад:)
Meне баш ми беше интересно кога беа во врска, ептен си одговараат и според гледиштата на животот и во се друго. И сакам Робин да биде невестата на Барни.
Ако биде Робин ќе ме разочараат, нели она не беше за брак, свадба и се шо следува после тоа :)

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Па ни Барни не беше за такви работи, ама ете го младоженец е:)

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Ја изгледав 7х06 и беше навистина добра, можеби и најдобра сезонава.
Посебно муабетот на Тед за Helvetica и Times New Roman беше епик. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Ја изгледав 7х06 и беше навистина добра, можеби и најдобра сезонава.
Посебно муабетот на Тед за Helvetica и Times New Roman беше епик. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Се сложувам со се... а муабетот за фонтот :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom