How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Friends takes a massive diarrhea shit all over HIMYM.

Само првата сезона беше колку толку океј.

Член од
12 март 2009
Мислења
205
Поени од реакции
13
Добар беше Барни со неговиот Lemon lаw :) хахаха

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
Барни е секогаш ОК, не само во првата сезона. Сега правам едно видео со сите најинтересни моменти од серијата (претежно со Барни :) ) и ќе го ставам на интернет да може да го симнете. Ама уште сум далеку не ме брзајте. Само 4 сезона ми е обработена и 5-та сум при крај.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Не си можи со Биг Бенг од новиве, камоли со Пријатели еиј. :) A тие шо велат дека хуморот на Џои е единствениот во Пријатели, кај мене е баш обратно... Рос на прво место ми беше, Џои некаде на последно со Рејчел... :)
Не бе, Биг Бенг е полоша. Не е лоша, туку е полоша од HIMYM. И плус Биг Бенг енус сега е трета сезона а мислам дека е правило сериите да се влошуваат со текотна сезоните, а филмовите со продолженијата.

И не знам зошто Биг Бенг толку ве бендисува. Леонард е најнеинтересен лик што може да постои со она гласчено негово, Шелдон е претеран и претерано исфорсиран (јес да и е омилен), а Пени е многу наивна.

И не знам зошто мора да се споредува де со Биг Бенг де со Френдс, дај олабавете ја малце.

Инаку да, Рејчел и мене ми е последна.

За HIMYM, последнава сезона беше најлоша до сега. Ама Џенкинс беше најзакон епизода. И таа со Џенифер Лопез беше многу добра. Ама епизодата со Кери Андервуд ми беше лоша. Моментот со Слеш беше прајслес :):):)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.524
Не, споредбата беше помеѓу HIMYM и FRIENDS, читај погоре. Ма да и за другата споредба се имаме расправано :) Уствари ние ултра фановите на Friends секоја споредба со овие другиве ја сваќаме како некој да ни опцул мајка. Во суштина.

Инаку јас имав и сеуште имам многу критики за Big Bang ама сепак ја ставам пред HIMYM. Туку да не троламе овде, треба да има некоја тема за споредба на серии. Да не им расипуваме на фановите на оваа серија, ете и јас иако не сум фан ќе направам напор да ги изгледам сите 5 сезони, само нека остане време.

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Мене 5. сезона ме разочара, ништо ново не видов, ама не значи дека нема да гледам 6. :)

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Dobri se dechkite super se. Intereseno vreme se pominuva pred TV/PC i smeshki ima bajagi. Ja chekirav Robin, poso mi e provokacija u pomisla :) ama site se kup i nemozesh da gi dvoish.
Nalikuva mn na FRIENDS (iako ne se sporeduvaat, FRIENDS RULES! :)), grupa vo New York, edno mestence kako fave.. se e slichno.. mada ne se do tolku za da ne se gledaat. Mislam deka ja zatupea malce poso stvarno novi finti nema, ama ok e, kje imame ushte 24 epizodi za gledanje.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Од на Барни блогот:

Alexander the Great 320 B.C.

What History Says: By the time he was 29 he had conquered much of the civilized world, uniting the lands of Greece, Persia and Egypt.

Truth: Have you ever heard of anyone in their twenties who does anything other than test the upper limits of his alcohol tolerance and work on growing new and exciting facial hair configurations? Exactly. Alexander, or “A-Train,” as his friends called him, was no different. Truth is, the only conquering he ever did was beating his friend Darius once at beer pong. It was an impressive showing, however. A-Train came back from a five cup deficit, then won in a gripping back-and-forth overtime. Darius died that night from alcohol poisoning.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116

он топик- Сум гледал неколку епизоди на канал 5,ми оставила добар впечаток и се спремам да ја спуштам али време се нема ...[/QUOTE]

Ето најдов време и стигнав до 10 епизода од втората сезона...Funny и нe е далеку од некои други хумористични серии како...ке треба клише да употребам.Иначе како голем фан на британски ситкоми сепак ми остави добар впечаток ,бар засега али имам предосечај дека форите до 5та сезона ке бидат потрошени. И да не беше глумата на Нил Патрик хомусексуалецот мислам серијава ке беше во една сосема друга поглупава и по досадна димензија ...Suit Up :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Ја догледав и 5тата сезона и увидов на некои пропусти...пример-Барни имаше фобија од возење автомобили(нагласено во една од епизодите во предходните сезони со автомобилот на маршал) а во последната (мислам) епизода од 5та сезона е преправен во такстист....и тако даље .

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
И да не беше глумата на Нил Патрик хомусексуалецот мислам серијава ке беше во една сосема друга поглупава и по досадна димензија ...Suit Up :)
Дефинитивно :D
Ама од кога дознав дека е геј едноставно не можев да го гледам како порано. Ми се рушија соновите :D

Со Пријатели секако не се споредва, ама во моментот ми е дефинитивно најубава серија :)

Член од
8 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
79
20 септември 2010 излава нова сезона :)

Kajgana Shop

На врв Bottom