Н
'Никола'
Гостин
Е зошто сеа вакви работи.За оние на темава кои гледале и LOST: замислете сега после 10 сезони на крај да не ви кажат која е мајката
Е зошто сеа вакви работи.За оние на темава кои гледале и LOST: замислете сега после 10 сезони на крај да не ви кажат која е мајката
Не бе, Биг Бенг е полоша. Не е лоша, туку е полоша од HIMYM. И плус Биг Бенг енус сега е трета сезона а мислам дека е правило сериите да се влошуваат со текотна сезоните, а филмовите со продолженијата.Не си можи со Биг Бенг од новиве, камоли со Пријатели еиј. A тие шо велат дека хуморот на Џои е единствениот во Пријатели, кај мене е баш обратно... Рос на прво место ми беше, Џои некаде на последно со Рејчел...
Имаше свои моменти, ама премалку беа.5 сезона беше досадна :/
он топик- Сум гледал неколку епизоди на канал 5,ми оставила добар впечаток и се спремам да ја спуштам али време се нема ...[/QUOTE]
Ето најдов време и стигнав до 10 епизода од втората сезона...Funny и нe е далеку од некои други хумористични серии како...ке треба клише да употребам.Иначе како голем фан на британски ситкоми сепак ми остави добар впечаток ,бар засега али имам предосечај дека форите до 5та сезона ке бидат потрошени. И да не беше глумата на Нил Патрик хомусексуалецот мислам серијава ке беше во една сосема друга поглупава и по досадна димензија ...Suit Up :)
ДефинитивноИ да не беше глумата на Нил Патрик хомусексуалецот мислам серијава ке беше во една сосема друга поглупава и по досадна димензија ...Suit Up