How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Дечки колку сезони има испаднато од серијава???? На Канал 5 не ја загледав баш, ама по толку читање за неа сакам да си ја симнам да видам шо е :). Пус како шо викаат дека на Пријатели потсеќала:smir:
Почни да ја гледаш ти ветувам дека нема да зажалиш, има доста подобар хумор од Пријатели, барем првите 4 сезони . Ако Пријатели беше хумор глупоста на Џои, ова е она вистинското за убивање од смеење :)
А како ликот на Барни нема да сретнеш во ниедна друга серија.

Едноставно серијaва ти е Legen... wait for it... daryyyy :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Серијава не е ни блиску до Пријатели. Последнава сезона посебно.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Серијава не е ни блиску до Пријатели. Последнава сезона посебно.

Ам зато пишав првите 4 сезони, последнава стварно малце ја затупија ама можда и прикај се. Не знам колку се планирани сезони за снимање????

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Почни да ја гледаш ти ветувам дека нема да зажалиш, има доста подобар хумор од Пријатели, барем првите 4 сезони . Ако Пријатели беше хумор глупоста на Џои, ова е она вистинското за убивање од смеење :)
А како ликот на Барни нема да сретнеш во ниедна друга серија.

Едноставно серијaва ти е Legen... wait for it... daryyyy :)
True, true...

Н

'Никола'

Гостин
Покрај сите збиднувања со другиве серии неделава, не стасав да пишам нешто за одвивањата во оваа. Последната епизода, што да кажам, добра беше. Како што ми изгледа, овие имаат намера да тераат уште сезони со серијава. Ни М од мајката нема сеуште.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Покрај сите збиднувања со другиве серии неделава, не стасав да пишам нешто за одвивањата во оваа. Последната епизода, што да кажам, добра беше. Како што ми изгледа, овие имаат намера да тераат уште сезони со серијава. Ни М од мајката нема сеуште.
Има мало "м", стапалото го видовме во една епизода :)
А да сигурно ќе има барем уште една сезона.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Серијата е да се акниш од колено од смеење. Еве фала до ПараноиК шо ми ја препорача. :)
Иначе почнувам втора сезона да гледам. Презафатен период. Ама летово ке ја изгледам целаа.

Н

'Никола'

Гостин
И, заврши и 5та сезона. Не сум многу импресиониран од крајот, ама воглавно и цела сезона беше таква, така да, се надевам на подобри епизоди во наредната.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Оу камооооон!!! :zid:

Дај бе не правете смешни споредби со Пријатели на секој втор сит-ком што ќе излезе. Во Пријатели секоја втора реченица беше легендарна забелешка, да не одам понатаму зошто ова не е за пријатели. Во HIMYMother имаме вагинални монолози, се забораваат од муабети правење некогаш. Едвај прва сезона ја протуркав и таа зошто Робин е ХОТ. Кога ќе ми текне дека Big Bang ја критикував, Big Bang е класа или две над оваа.

И давам 6/10 на првата сезона, не е се така лошо си има свои моменти серијата. Некој може се крши од смеење на неа, се си е прашање на вкус.

Само споредбата со Пријатели смешна и непотребна, сеуште не излегла таква серија која може да се приближи. Како HIMYMother протуркала 5 сезони е чудо некое. Одам сега на анкетата да се потпишам кај Робин. Најмалку смешен лик, ама да не беше таа ќе ја баталев серијава посл 5 епизоди.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Оу камооооон!!! :zid:

Дај бе не правете смешни споредби со Пријатели на секој втор сит-ком што ќе излезе. Во Пријатели секоја втора реченица беше легендарна забелешка, да не одам понатаму зошто ова не е за пријатели. Во HIMYMother имаме вагинални монолози, се забораваат од муабети правење некогаш. Едвај прва сезона ја протуркав и таа зошто Робин е ХОТ. Кога ќе ми текне дека Big Bang ја критикував, Big Bang е класа или две над оваа.

И давам 6/10 на првата сезона, не е се така лошо си има свои моменти серијата.Некој може се крши од смеење на неа, се си е прашање на вкус.

Само споредбата со Пријатели смешна и непотребна, сеуште не излегла таква серија која може да се приближи. Како HIMYMother протуркала 5 сезони е чудо некое. Одам сега на анкетата да се потпишам кај Робин. Најмалку смешен лик, ама да не беше таа ќе ја баталев серијава посл 5 епизоди.
Уште ко почнав да го читам постов се спремав ова да ти го реплицирам. Ама ете си го напишал и ја така мислам.

Значи јас ги гледав Пријатели и тоа сите 10 сезони и ми беа многу интересни, можда и ден денес се користам со некој од шегите и се смеам на нив. Ама кога почнав да ја гледам HIMYM сватив дека имаат подобар хумор. Ликот на Барни дефинитивно ја прави серијата и такви коментари досега немав сретнато, по тоа е уникатна за мене серијата.
Значи не ни мора да ја споредувам со Пријатели едноставно секоја за себе си има шмек. Јас ги гледав и двете затоа што обожавам хумор.

А сметам треба секој да почне ја гледа па може и на сред гледање да ја остави ако не му се допаѓа .

Поздрав :smir:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
ОК, не викам не, хуморот особено е прашање на вкус. Ама (огромното) мнозинство, не само на форумов, нема да се согласи со тебе. Башка шегите им се толку предвидливи што ме боли понекогаш. Барни е единствен кој го одржува шоуто, ма да Барни е wannabe Chandler. Скоро сите сит-коми имаат по еден wannabe Chandler. Не гледам јас ништо уникатно во серијата, не е до актерите, тие се ОК, ама лошо е напишана, има непотребно многу линии текст, некогаш стигнувам крстозбор да решам додека дојде поентата која обично е предвидлива затоа што авторите не ја испуцале доволно брзо пред сите да ја сватат.

Него добро, серијата се трпи и во недостаток на други работи ќе ги изгледам и останатите сезони. Само се надевам дека се подобриле после првата...

P.S.
За оние на темава кои гледале и LOST: замислете сега после 10 сезони на крај да не ви кажат која е мајката :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
HIMYM е 100 пати подобра според мене од Пријатели. И Барни не е wannabe Chandler, тој е појак од Чендлер бе. :icon_lol:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
HIMYM е 100 пати подобра според мене од Пријатели. И Барни не е wannabe Chandler, тој е појак од Чендлер бе. :icon_lol:
Don't make me cock-slap you with the truth, boy.

Посебно Chandler, у срце ме дирате. Без глупости, или ќе ве бришам! Oh, wait..

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Не си можи со Биг Бенг од новиве, камоли со Пријатели еиј. :) A тие шо велат дека хуморот на Џои е единствениот во Пријатели, кај мене е баш обратно... Рос на прво место ми беше, Џои некаде на последно со Рејчел... :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
[sarcasm]HIMYM е 100 пати подобра според мене од Пријатели.И Барни не е wannabe Chandler, тој е појак од Чендлер бе.[/sarcasm] :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom