House of the Dragon

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување

За кој тим сте во војната наречена „Танц на змејовите“?

• Тимот на ЦРНИТЕ - Кралицата Ренира I

• Тимот на ЗЕЛЕНИТЕ - Кралот Егон II

• Неопределен

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Вчера ја даваа во 20:00 на НВО.

А вчера во 03:00 беше премиерата на НВО.
Не сфаќам што ми е проблемот. Јас имам ХБО преку телеком, претходните епизоди ги имав на време секогаш во Видеотека, најновата ја нема.

Вртев назад во програмата, ми ја нема на нитуеден канал на ХБО во претходните 2 дена.

Не е битно ајде, да не изедам некој спојлер да се мавнам од овде :D

Не сфаќам што ми е проблемот. Јас имам ХБО преку телеком, претходните епизоди ги имав на време секогаш во Видеотека, најновата ја нема.

Вртев назад во програмата, ми ја нема на нитуеден канал на ХБО во претходните 2 дена.

ги има на HBO MAX јас таму си ги гледам.

Ако имаш HBO OD преку Телеком можеш да си направиш HBO MAX акаунт за без пари.

Премиерата иде на ХБО1 во понеделник 03:00 саат сабајле.

На кој му се спие репризи имате истиот ден од 20:00 саат на ХБО1, и од 21:00 саат на ХБО3.

Paddy Considine ..... Брилијантен ....

Со сета таа шминка на него и движењата кои ги имитираше како тешко болен човек, прејака глума . Ништо вештачко да помислиш...

Ме воодушеви.... :cuc:

Хелена Таргарјен пак имаше некакво пророштво додека седеа на масата за време на вечерата: “BEWARE THE BEAST BENEATH THE BOARDS.” што и да и значи тоа.

„Тренингот“ на Кристон со Ејмонд, ако го закачеше со тоа топката имаше главата да му ја одврти... :pos:

Знам дека Егон 2 и Емонд не се директни предци на Ерис 2 Таргарјен (The Mad King) стотици години покасно, ама сепак имаат иста крв, па изгледа од нив потекнува лудилото. Умоболни суштества, двајцата!

Знам дека Егон 2 и Емонд не се директни предци на Ерис 2 Таргарјен (The Mad King) стотици години покасно, ама сепак имаат иста крв, па изгледа од нив потекнува лудилото. Умоболни суштества, двајцата!

Deka Deamon e zlato covek :D

Deka Deamon e zlato covek :D
Не е до таа мера луд ко овие двајца. Или барем се смири откако се ожени за Ренира. Тој помалиот, со едното око, што личи на Џокер е дури страшен.

Сите Таргарјени се изотпатчени ретко имаат нормален член на куќата.
Најверојатно заради инцестот.

Може да излезе едноокиов син на чичо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom