Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.622
- Поени од реакции
- 59.472
Не ја гледам LOTR.ок, ја не ги глеам двеве гомна, ама ме занима LOTR тебе зарем боља ти е од ова?
Не ја гледам LOTR.ок, ја не ги глеам двеве гомна, ама ме занима LOTR тебе зарем боља ти е од ова?
Не сфаќам што ми е проблемот. Јас имам ХБО преку телеком, претходните епизоди ги имав на време секогаш во Видеотека, најновата ја нема.Вчера ја даваа во 20:00 на НВО.
А вчера во 03:00 беше премиерата на НВО.
ги има на HBO MAX јас таму си ги гледам.Не сфаќам што ми е проблемот. Јас имам ХБО преку телеком, претходните епизоди ги имав на време секогаш во Видеотека, најновата ја нема.
Вртев назад во програмата, ми ја нема на нитуеден канал на ХБО во претходните 2 дена.
Не е битно ајде, да не изедам некој спојлер да се мавнам од овде
Ако имаш HBO OD преку Телеком можеш да си направиш HBO MAX акаунт за без пари.Не сфаќам што ми е проблемот. Јас имам ХБО преку телеком, претходните епизоди ги имав на време секогаш во Видеотека, најновата ја нема.
Вртев назад во програмата, ми ја нема на нитуеден канал на ХБО во претходните 2 дена.
Не сфаќам што ми е проблемот. Јас имам ХБО преку телеком, претходните епизоди ги имав на време секогаш во Видеотека, најновата ја нема.
Deka Deamon e zlato covekЗнам дека Егон 2 и Емонд не се директни предци на Ерис 2 Таргарјен (The Mad King) стотици години покасно, ама сепак имаат иста крв, па изгледа од нив потекнува лудилото. Умоболни суштества, двајцата!
Не е до таа мера луд ко овие двајца. Или барем се смири откако се ожени за Ренира. Тој помалиот, со едното око, што личи на Џокер е дури страшен.Deka Deamon e zlato covek
Сите Таргарјени се изотпатчени ретко имаат нормален член на куќата.Знам дека Егон 2 и Емонд не се директни предци на Ерис 2 Таргарјен (The Mad King) стотици години покасно, ама сепак имаат иста крв, па изгледа од нив потекнува лудилото. Умоболни суштества, двајцата!