House of the Dragon

За кој тим сте во војната наречена „Танц на змејовите“?

• Тимот на ЦРНИТЕ - Кралицата Ренира I

• Тимот на ЗЕЛЕНИТЕ - Кралот Егон II

• Неопределен

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.109
Поени од реакции
9.464
Да оставиме да помине првата сезона, да не ја гледаме и да се надеваме дека ќе сфатат оти не се исплати да имплантираш идеологија во комерцијален продукт, по секоја цена.
За жал мислам дека имплантирањето идеологија е главната цел и ќе продолжи вала бидејќи целта не е забава туку пропагирање идеологија.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.291
Дали знае некој дали излезе хрватски превод и каде да барам? Или српски, македонски..

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.881
Поени од реакции
36.970
Мене ми се допадна стартот! Искрено, единствено разочарување ми беше недостигот на епската најавна шпица. Ама по музиката на крајот можеби од втора епизода да видиме нешто налик на GoT со најавата. Инаку, има се од тоа што се очекуваше: интриги, сплетки, многу политика, крв, отсечени екстремитети, глави и фалуси, секс... и змејови! Чиста десетка! Едвај чекам втора епизода!

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.460
Поени од реакции
9.912
Мене ми се допадна стартот! Искрено, единствено разочарување ми беше недостигот на епската најавна шпица. Ама по музиката на крајот можеби од втора епизода да видиме нешто налик на GoT со најавата. Инаку, има се од тоа што се очекуваше: интриги, сплетки, многу политика, крв, отсечени екстремитети, глави и фалуси, секс... и змејови! Едвај чекам втора епизода!
kade ja gledase? imam hbo max pretplata i vika na 21vi ili 22ri avgust treba da bide premiera?

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.460
Поени од реакции
9.912
ok torenti, do pred godina-dve, cel zivot bev na niv, ama od kaj na kaj prvo na torent,
pa posle na oficijalniot kanal? od na TV koga ja davaat, vadat kopii ili so e fintata?

По торент сајтови ја има.
Дали има МК превод на HBO Max?
kaj mene nema. mislam deka za sekoja serija / film treba da se proveruva posebno.
proveriv za GoT nema, koga kje ispadne ova Dragon kje proveram i za nego.
mi dava samo angliski i skandinavskite jazici.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.881
Поени од реакции
36.970
kade ja gledase? imam hbo max pretplata i vika na 21vi ili 22ri avgust treba da bide premiera?
Мислам дека вечер е премиерата на HBO Max, ама има торент, е сега од каде, како, тоа не знам, со HBO логото е горе.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.881
Поени од реакции
36.970
BTW, пробувам да се сетам дали имаше некој од овие Хајтауеровци што се тука главни, во GoT, и не ми текнува. Ако добро памтам, жената на Џора Мормонт била Хајтауер, ама не памтам дека воопшто ја прикажаа неа. Некој друг?

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.291
ok torenti, do pred godina-dve, cel zivot bev na niv, ama od kaj na kaj prvo na torent,
pa posle na oficijalniot kanal? od na TV koga ja davaat, vadat kopii ili so e fintata?

kaj mene nema. mislam deka za sekoja serija / film treba da se proveruva posebno.
proveriv za GoT nema, koga kje ispadne ova Dragon kje proveram i za nego.
mi dava samo angliski i skandinavskite jazici.
Фала, те молам провери кога ќе излезе епизодата и пиши тука. И мајка ми сака да ја гледа а она не знае англиски, па ако има МК или било кој екс-ју превод ќе уплатам претплата, да не се заебавам со торенти.
Инаку имало leak односно протекла предвреме и затоа ја има да се симне. Официјално премиерата е во 3 сабајле, исто како што беше и со епизодите на GoT.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.460
Поени од реакции
9.912
Фала, те молам провери кога ќе излезе епизодата и пиши тука. И мајка ми сака да ја гледа а она не знае англиски, па ако има МК или било кој екс-ју превод ќе уплатам претплата, да не се заебавам со торенти.
Инаку имало leak односно протекла предвреме и затоа ја има да се симне. Официјално премиерата е во 3 сабајле, исто како што беше и со епизодите на GoT.
vazi, kje pisam update koga kje ispadne.
ne sum siguren, ama mislam deka vo razlicni regioni ima razlicna ponuda, i za serii filmovi i za prevodite.

sigurno e dostapno hbo max vo makedonija, mislam deka bi trebalo da imaat prevod, kolku so pamtam GoT
so imam gledano snimki, bea so prevod makedonski/srpski.

ili da najdes nekoj so koristi hbo max od makedonija, ili da probas na ovoj support za najtocno

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.881
Поени од реакции
36.970
Нормално дека ќе има МК превод, се на HBO е со МК превод.

Kajgana Shop

На врв Bottom