House of the Dragon

За кој тим сте во војната наречена „Танц на змејовите“?

• Тимот на ЦРНИТЕ - Кралицата Ренира I

• Тимот на ЗЕЛЕНИТЕ - Кралот Егон II

• Неопределен

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Z

zmej gorjanin

Гостин
Пошто е куќата на змејот, а и претпоставувам отприлика што ќе биде приказната, може да се убаци песнава ко opening music

Ovo je moja kuća živeo sam tu,
ovo je moja draga voleo sam nju,
ono je čovek neki što mi uze sve.
Skitnice, čekajte me, ja nemam gde.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.589
Поени од реакции
9.882
Пошто е куќата на змејот, а и претпоставувам отприлика што ќе биде приказната, може да се убаци песнава ко opening music

Ovo je moja kuća živeo sam tu,
ovo je moja draga voleo sam nju,
ono je čovek neki što mi uze sve.
Skitnice, čekajte me, ja nemam gde.
Апсолутно ништо нема исто со дејството.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.188
Поени од реакции
84.063
Ми се чини дека не може полошо од Rings да биде.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.589
Поени од реакции
9.882
Битно е да не биде како 8мата сезона, зш цреповите ќе прават дијалози според тоа не ми дава многу надеж.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.750
Поени од реакции
52.708
Мислам дека подобро ќе биде да се собереме ние да им напишеме првокласни дијалози. Што разбираат тие таму. Уште од сега мачно ми доаѓа кога ќе ми текне дека од следна недела морам да ги гледам овие глупости.

• Љубов
Reactions: wot

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.188
Поени од реакции
84.063
Битно е да не биде како 8мата сезона, зш цреповите ќе прават дијалози според тоа не ми дава многу надеж.
Нема тука дијалози. Самите ќе ги смислуваат. Исто како и во GoT (од пета сезона отприлика).

Сепак, не може ваљда да биде лошо како последната сезона.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.589
Поени од реакции
9.882
Ок нека ја направат CGI и акција 90 % па да видиме каков пресек ќе излезе. Само Донев да не гледал глупости. :rolleyes:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.778
Поени од реакции
8.198
Не сум гледал ни Game of Thrones поради тоа нема ни ова да го гледам но да искоментирам гледав слики и видеа на социјални мрежи во Србија и Хрватска имало пред премиера на House of Dragon во кино сала. Поканети гости инфлуенсери, јутјубери и такви некој луѓе со јавни професии. Гледале прва епизода во кино сала а во холот брендирано постери, дел за фотографирање како што доликува за премиера на кино филм/серија во светот.

Кај нас во Македонија такво нешто нема.

Член од
28 јуни 2018
Мислења
804
Поени од реакции
969
Не сум гледал ни Game of Thrones поради тоа нема ни ова да го гледам но да искоментирам гледав слики и видеа на социјални мрежи во Србија и Хрватска имало пред премиера на House of Dragon во кино сала. Поканети гости инфлуенсери, јутјубери и такви некој луѓе со јавни професии. Гледале прва епизода во кино сала а во холот брендирано постери, дел за фотографирање како што доликува за премиера на кино филм/серија во светот.

I? Sto ako ima nekoja satisfakcija ke ti bide, ili ke cekas da odis da gledas premierata kako niv?

Plus, ako mislese demek sme "zaostanati" zad moderniot svet, ete ti so H&M deka ne sme nesto mnogu ponazad... Isto mozes i tuka da napravis marketinski poteg kako na drugi mesta.
Spored mene duri i kaj nas polesno moze da se izvede ova diganje fama, zasto za sitni pari moze da se soberat mnogu lugje...

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.778
Поени од реакции
8.198
I? Sto ako ima nekoja satisfakcija ke ti bide, ili ke cekas da odis da gledas premierata kako niv?

Plus, ako mislese demek sme "zaostanati" zad moderniot svet, ete ti so H&M deka ne sme nesto mnogu ponazad... Isto mozes i tuka da napravis marketinski poteg kako na drugi mesta.
Spored mene duri i kaj nas polesno moze da se izvede ova diganje fama, zasto za sitni pari moze da se soberat mnogu lugje...
Јас можеби не би отишол точно баш на ова ама би сакал да има вакво нешто и кај нас луѓето ќе се зближат со исти и слични интереси, можеби ќе се родат нови пријателства..

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.589
Поени од реакции
9.882

Инаку сличен настан направија и Амазон за Рингс со феј хајпање и платени фанови што само трејлерот го гледале и врска немаат што се случува. Толку бантер доби што го тргнаа од етер.

Член од
28 јуни 2018
Мислења
804
Поени од реакции
969
Јас можеби не би отишол точно баш на ова ама би сакал да има вакво нешто и кај нас луѓето ќе се зближат со исти и слични интереси, можеби ќе се родат нови пријателства..
ne znam mene bash bezveze toa mi deluva...

Член од
31 август 2021
Мислења
18
Поени од реакции
13
Луѓе, јас мислам треба да оставиме за да помине првата епизода можда и сезона за да видиме дали е јака колку ГОТ или не?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.188
Поени од реакции
84.063
Да оставиме да помине првата сезона, да не ја гледаме и да се надеваме дека ќе сфатат оти не се исплати да имплантираш идеологија во комерцијален продукт, по секоја цена.

Kajgana Shop

На врв Bottom