pcjodamaster
:trololo:
- Член од
- 20 мај 2006
- Мислења
- 4.180
- Поени од реакции
- 127
Нема сличности со 24, различни серии се во секој поглед. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Гледам од прва сезона 11та епизода и океј е серијава, ама не ме воодушевува нешто како што ја прикажувате вие на темава. Не е толку заразна, можеби покасно ќе ги изглеам сите сезони да не зборам пред рука.
Иначе имаше некоја споредба со 24, нема шанси)
(ни на хрт,анал 5 ни сеа по ред како шо си гледам
).Имав фатено преку 30 епизоди од рандум сезони од на хрт 1 и на канал пет,ама пред 1 недела си почнав редовно по 1 епизода дневно, досега на досадна епизода немам наидено(ни на хрт,анал 5 ни сеа по ред како шо си гледам
).
Да го поштедам Мац од спамирање, би идело нешто као: Oh, no he didn't! He did not just said that!
Aко имаш вишок време, почни си од прва сезона. Заеби тв, it's like sooo 5 minnutes ago.
*Второто е од мене. :icon_bigg
почекај дур ги видиш последните неколку епизоди од која било сезонаГледам од прва сезона 11та епизода и океј е серијава, ама не ме воодушевува нешто како што ја прикажувате вие на темава. Не е толку заразна, можеби покасно ќе ги изглеам сите сезони да не зборам пред рука.

Да го поштедам Мац од спамирање, би идело нешто као: Oh, no he didn't! He did not just said that!
Aко имаш вишок време, почни си од прва сезона. Заеби тв, it's like sooo 5 minnutes ago.
*Второто е од мене. :icon_bigg
-Си почнав од почеток со серијата(на која случајно си налетав на од френд оф френд екстерниот хард диск) oд прва сезона па по 1 епизода дневно ,па до 15та еп. сум стигнат,само малце ми е глупаво што знам како ке заврши 4та сезона што сум гледал пред 2 години ако добро се сеќавам(а се сеќавам
).

м има нова епизода? на замунда гледам пак 5. епизода пишува ......хм