House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
adasdam.jpg

31557389928051709760863.jpg

Screenshot from HOUSE M.D. The Game, launching on May 10th for PC:turn:
Ајјјјјјјјјјјјјјјјјјј топ .....ваљда ке биде добра.....него да си попитам јас гледа до 17та да не има нова ....

Околу играта:

The good news is: A House M.D game was recently announced at this year's E3.

The bad news is: The game won't have any of the original actors doing voice-overs for the characters.

Со еден збор - срање.

Mногу е ѕверска 20та. Поинаков начин на снимање, поинаков хумор, онака горчливиот на Хаус како пред да излезе од менталната институција. Доста фин заплет, не очекував многу од сезонава, ме изненади.

--- надополнето ---

Don't miss the season finale of HOUSE, MON 5/17 at 8/7c, on FOX. It is scheduled to run a few minutes long so set your DVR accordingly so you don't miss the end.

32096_391894056709_7608631709_4517825_7888443_n.jpg

32096_391894086709_7608631709_4517828_2145402_n.jpg

32096_391894116709_7608631709_4517831_8379993_n.jpg

32096_391894121709_7608631709_4517832_311499_n.jpg

Мене баш ми се допаѓа овој Хаус, и поинаквиот пристпа у серијава! Хаус повторно, мизерен и очаен! Многу по впечатливо и уникатно делува!

Хаус не е Хаус ако не е твистед, поготово ми се допаѓаа и старите епизодите кога беше навлечен на Вајкодин :)

Новата епизода владее.:)
Освен крајот.
За крајот коа му се дереше на психијатарот се изнервирав!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Значи финалето за 4 дена а? Немав време последнава епизода да ја гледам досега, па сега ќе и седнам. Се очекува да се снима 7ма сезона? Или рано е да се каже засега? Уште Хаус ако заврши (24 и Лост веќе се последни сезони) ќе немам што да гледам догодина, онака со очекување и тензија...

Незнам... само што го догледав `Season Finale`... некако измешани емоции... не дека не ми се свиѓаше, не дека ми се свиѓаше... можда имав поголеми очекувања.
Углавном ништо спектакуларно... Не се откри ништо и со thirteen (ништо не ни дадоа ни да погаѓаме барем), другите карактери скоро и да немаа потреба да глумат (и немаа никаква улога во приказната)... сцената со девојката заробена под рушевините беше на моменти интересна али ништо премногу длабоко, философски... Имав цело време впечаток како да е склепана на брзина епизодава со несомнено исфорсиран крај за да има каква таква вредност како последна епизода од серијалот!
Јбг... навлечен сум и ќе продолжам да ја гледам серијава, ама продуцентите мора да се погрижат сите кои работат на овој проект да најдат нови идеи/мотивација и креативна енергија... зошто вака веќе не оди...
Конечна оценка за 6-та сезона... убедливо најслаба од сите! (А цело време си се убедував: `од наредната епизода ќе се поправат`, `наредната ќе биде поинтересна`, еве сега ќе се отвори некоја интересна тема или мистерија`... НИШТО)
Нека ги ангажираат повторно сценаристите на последните 2 епизоди од 4-та сезона, или оние од `Euphoria`, или `three stories`... е тоа беа добри епизоди.

P.S. Мислам дека претходната епизода (Baggage) е подостојна за завршување на сезоната од оваа... таа беше колку толку `над-просечна`.

Две работи единствено ми го привлекоа вниманието во оваа епизода:
Молењетоа на Хаус заедно со девојката и конечното признавање на Хаус (ваљда искрено) дека доколку му ја ампутирале ногата би живеел подобро!...
Тоа е тоа... другото за мене беше шаблон!
И навистина не верував дека Хаус ќе дозволи сечење на ногата, што на крај беше кобно по неа... малку нетипично, шокантно и вон концептот на 6 сезони ДР.Хаус...

Незнам... само што го догледав `Season Finale`... некако измешани емоции... не дека не ми се свиѓаше, не дека ми се свиѓаше... можда имав поголеми очекувања.
Углавном ништо спектакуларно... Не се откри ништо и со thirteen (ништо не ни дадоа ни да погаѓаме барем), другите карактери скоро и да немаа потреба да глумат (и немаа никаква улога во приказната)... сцената со девојката заробена под рушевините беше на моменти интересна али ништо премногу длабоко, философски... Имав цело време впечаток како да е склепана на брзина епизодава со несомнено исфорсиран крај за да има каква таква вредност како последна епизода од серијалот!
Јбг... навлечен сум и ќе продолжам да ја гледам серијава, ама продуцентите мора да се погрижат сите кои работат на овој проект да најдат нови идеи/мотивација и креативна енергија... зошто вака веќе не оди...
Конечна оценка за 6-та сезона... убедливо најслаба од сите! (А цело време си се убедував: `од наредната епизода ќе се поправат`, `наредната ќе биде поинтересна`, еве сега ќе се отвори некоја интересна тема или мистерија`... НИШТО)
Нека ги ангажираат повторно сценаристите на последните 2 епизоди од 4-та сезона, или оние од `Euphoria`, или `three stories`... е тоа беа добри епизоди.

P.S. Мислам дека претходната епизода (Baggage) е подостојна за завршување на сезоната од оваа... таа беше колку толку `над-просечна`.

Две работи единствено ми го привлекоа вниманието во оваа епизода:
Молењетоа на Хаус заедно со девојката и конечното признавање на Хаус (ваљда искрено) дека доколку му ја ампутирале ногата би живеел подобро!...
Тоа е тоа... другото за мене беше шаблон!
И навистина не верував дека Хаус ќе дозволи сечење на ногата, што на крај беше кобно по неа... малку нетипично, шокантно и вон концептот на 6 сезони ДР.Хаус...

Плус не очекував да заврши со бакнеж помеѓу Хаус и Кади, Мислев дека Хаус ќе се мавни со морфиум и нема да стани до кизнај кога

По оваа епизода мислам дека следната сезона ќе го видиме Хаус со ампутирана нога, би било интересно и ново да биде така како што се случи неочекуван пресврт во 5та сезона (мислам).

Инаку финалето беше интересно ама ништо посебно, обична епизода без некои wow работи.

Првиот дел од епизодата фанатастичен, вториот?? тапа.

Хаус никогаш не би зборел за себе на "непознат пациент" Никогаш не би се каел у јавоност, никогаш не би се поврзувал толку многу со пациент, или би ја кажувал својата биографија и би се сожалувал. За крај тоа со Кади на крај беше премногу лесно(не емотивно) очекував многу по драматична сцена. Мое мислење е дека у 7 ма сезона ќе испадне дека сепак халуцинирал! и зависноса од Вајкодин пак ќе се врати (дај боже мене тој Хаус ми е најуникатен и највпечатлив)

Се на се просечна сезона со некои перфектни епизоди, поготово 16.

Значи ќе има нова сезона, ова не беше крајот?

П.С Околу последнава епизода...ме стави на мислење дали да купам 10 ДВД дискови да си направам антологија од Хаус со сите предходни топ епизоди, или само да направам Shift+Delete на 50 гб...најбедна епизода до сега.

Значи ќе има нова сезона, ова не беше крајот?

П.С Околу последнава епизода...ме стави на мислење дали да купам 10 ДВД дискови да си направам антологија од Хаус со сите предходни топ епизоди, или само да направам Shift+Delete на 50 гб...најбедна епизода до сега.

Јас баш во момнтов ги снимам сите сезони на ДВДа, досега потрошив 4 и 3 сезони имам снимено, да почекам некој поасолен превод да иззези и ја снимам и 6та и СЕ че имам од HOUSE MD

Имаше хепиенд епизодава... :)

Сега ме интересира како ќе се одвива работата натаму, посебно за Реми, некако мистериозно избега... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom