House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
На сите ли ви се дешава следното....Откако го гледам хаус кога и да пробам да гледам друга серија не успевам да ја загледам да навлезам у неа да си најдам омилен лик.....осекам се ко фрик ебате и само Хаус ме испунува и само него го гледам со задоволство и целосно внимание ..ццц ко да зборам за љубовна сплетка ..Хаус е баш се ме боли после тебе :toe::toe:И да кога веке сум тука да праша за инфо кога излава e10se06

На сите ли ви се дешава следното....Откако го гледам хаус кога и да пробам да гледам друга серија не успевам да ја загледам да навлезам у неа да си најдам омилен лик.....осекам се ко фрик ебате и само Хаус ме испунува и само него го гледам со задоволство и целосно внимание ..ццц ко да зборам за љубовна сплетка ..Хаус е баш се ме боли после тебе :toe::toe:И да кога веке сум тука да праша за инфо кога излава e10se06

Кај мене плус Lost. Се разбира од драмите...

Да ви кажам право ептен ми стана монотона серијата. Го нема оној филинг, каде што со нетрпение ја чекаш следната епизода, што ќе се случи бла бла бла. Премногу промашени епизоди од 6-та сезона за мој вкус. Прво сета работа со Чејс, па сега Вилсон, а Хаус како да тапка вместо. 2 сеозни се влечка сета оваа драма меѓу Хаус и Кади и мене лично ми здосаде. Дури и пациентите не се толку болни колку што беа во првите сезони:)

Сакам да запишам вонредно медицина :tv:

Гледав на imdb не видов датум, од 9та на 11та епизода скокнале. Кога излегува 10та?

Hugh Laurie (Грегори Хаус) е меѓу номинираните за златен глобус 2010 за најдобар актер во серија драма, а и серијата е номинирана.
Се надевам дека оваа година заслужено ке ја земе наградата :back:

Hugh Laurie (Грегори Хаус) е меѓу номинираните за златен глобус 2010 за најдобар актер во серија драма, а и серијата е номинирана.
Се надевам дека оваа година заслужено ке ја земе наградата :back:

Kaј ве снема? :)

Во споредба со минатата епизода (светот се врти околу Wilson) оваа беше одлична.
Конечно тежок случај.
Mоcking Jack Bauer kicked ass.
Вилсон падна на ниво на Хаус и ја играше геј играта. :D

O и нигеров го апдејтираа малце. Попаметен као.
Јас сум задоволен. :) Хумор на место.

Добра епизода, поштено се насмеав на моменти :)

Енивеј, дупење со Џек Бауер... priceless. =)

Конкретно за серијата... Секој различно ја сфаќа. Постојат луѓе кои ја гледаат онака, колку да им помине време, некои ја сфаќаат како животот на докторите и влез во светот на медицината. Јас ја сфаќам како приказ на осаменоста, суровоста на животот и последиците од истата.

Престанав да гледам уште кај 4та сезона. Треба пак да почнам, сакам уште еднаш сите епизоди да ги изгледам, иако ме нервира фактот што слушнав дека Хаус ќе биде хоспитализиран во клиника за ментално пореметување.

Тоа е ѕверскиот дел. Тоа што беше во клиниката, мене лично ме рехабилитира :)

Ја освежи серијата, барем на кратко.

И без апчињата, пак е истиот ѕвер =)

Уф уф, интересна епизода, нема што. Со Џек Бауер беше ѕверско, и ми се допаѓа што се повеќе и повеќе отстапуваат од шаблонот на лечење-на-пациентот-во-последен-момент-со-некој-кул-зафат. Беше интересно на почеток, сеа е веќе клише. Хуморот 9/10, нека продолжат вака.

Добро каде сте фанови? :)

6x12 интересна епизода, сцените и mind игрите меѓу Хаус и Вилсон се поинтересни, само ме нервира малце фактот што Хаус е се поглуп и попредвидлив, и тие околу него се се' попаметни од него... Но добро е, крајот на епизодата беше неверојатен, таман бев сио расположен од тонот на епизодата, кога на крај *BOOM*.

Kaј ве снема? :)

Во споредба со минатата епизода (светот се врти околу Wilson) оваа беше одлична.
Конечно тежок случај.
Mоcking Jack Bauer kicked ass.
Вилсон падна на ниво на Хаус и ја играше геј играта. :D

O и нигеров го апдејтираа малце. Попаметен као.
Јас сум задоволен. :) Хумор на место.
Оооо ремет со геј моментот у ресторанот :tv:
Али ја се надевам дека сепак Вилсон ќе ја легне комшиката :), а и сакам оној лингурот на Кади да си отиде, за да конечно ми има смисла серијава, и секојдневниот нивен флерт. Пошо сепак, се сакаат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom