House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Dr.Cuddy e екстремно секси во епизодава. И враќање од мртвите делот беше ѕверски.
Поготово фацата на Foreman. :)

Онаа водителкана што води вести на Телма, личи на Cuddy.

Кога излава 6 епизода бе,не ми се чека да не има некој инфо....:smir::helou:

Утре се емитува, значи на торенти ќе излезе пола ден потоа. :))

www.fox.com/house

I stand corrected, следна епизода ќе биде на 2ри ноември. Имаат пауза од една недела, не знам зошто. :)

I stand corrected, следна епизода ќе биде на 2ри ноември. Имаат пауза од една недела, не знам зошто. :)

Паузата е заради некаков си Спортски пренос во Рагби / Безбол и сличен т.н. спорт :toe:

Ништо посебно. :icon_conf

Драма, драма, драма..

Ништо посебно. :icon_conf

Драма, драма, драма..

Море добра епизода беше , поготово сцената на Хаус со Кади во нејзината канцеларија :vozbud:Топ е теткицава :drk:

Мене баш ми се бендиса епизодата, посебно Кади-Хаус сцените... И говорот на Хаус (напишан од Вилсон)...

Cameron: I've forigiven him.
House: Not for murder. Not you. Doesn't matter how evil Dibala was.
By every conscience-hugging-mother-theresa-loving-bone in your body, you should be leaving him, not leaving with him.

--

House: I was wrr-r-rr... I was wrrr-r-rr...
Chase: What were you wrong about?

:vozbud:

Haизакон епизода од 6-тава сезона. 10ка!
House is back on being _zver.

Просечна епизода во врска со сторијата на пациентот, дури и не разбрав што му фалеше на типацот

Добро е тоа што почнаа да обрнуваат повеќе внимание на главните ликови, Камерон, Чејс, Кади, Вилсон, Тринаеска, Тауб...
Многу ме нервира Хаус со тоа што цело време ја игнорира Кади и кога ке види дека може да ја изгуби, трча по неа

Целава идеа за враќање на тауб и 13 звучи забавно како цело ... НЕ дека 13 не е ептен секси ... али мешање на тимот на ваков начин си викам дека ке донеси нови степени на забава ...
А пак и онака до сега епизодите од сезонава ми беа доун некако ... ко да немаше елан .. ко збунети да беа сценаристите ... Али се надевам ан многу забава од тука .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom