House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Мене па ми е*а филм некако ова епизода :(.

Смешен беше Кутнер, кога и да го видев ми текнуваше на Харолд и Кумар. Штета шо си замина од екипата...

Само што почнав да ја гледам, до 4 епизода од 1 сезона сум, и веќе сум голем фан. Неверојатен лик, неверојатна серија. Подобра од Вовед во анатомија дефинитивно.

"Are you comparing me to God? I mean..It's great, but just so you know, I've never made a tree " . :turn: I looooove House ! :icon_mrgr

И нештата почнуваат да се средуваат :vozbud::back:

Interesna mi beshe epizodata so toj shefot niven (crnchugata) deka i dvajcata arogantni ( i on i haus) :wink:

Тотално сум изненадена од последнава епизода...
БРАВО
Кога сите серии знаат да затапат, само House MD станува најинтересен...

Тотално сум изненадена од последнава епизода...
БРАВО
Кога сите серии знаат да затапат, само House MD станува најинтересен...

Не знам зошто но од сите серии, Хаус ми е единствено интересно константен.

И Хаус стана помалку досадна последниве епизоди.
Ама ова најновата ... бооо . Е вакво нешто фалеше :)

Осеќам ќе му се случи нешто на Хаус во следниве епизоди:nesum:
Ова халуцинациите што ги има не ми мирисаат на арно . Еве и na Изи од Grey`s Anatomy и се случуваше слично нешто , па испадна дека има тумор во четврта фаза :pos2:

Колку одприлика заостануваат од Канал5 до моменталната состојба на серијата (знам дека се рачуна светлосни години :)) али планирам да се заангажирам поозбилно.
На Канал5 Чејс и Камерон се чварат и мољакаат. : )

Колку одприлика заостануваат од Канал5 до моменталната состојба на серијата (знам дека се рачуна светлосни години :)) али планирам да се заангажирам поозбилно.

Канал 5 се до трета, мислам.....
Редовно во USA, тече 5 сезона и тоа при крај е...

Е па заангажирај се , пошто Чејс правеше момачка завчера , а и свадбата ќе бидне следната епизода :pos2:
Инаку стигната е серијата до 5 сезона 22 епизода . А на канал 5 мислам дека се до 3 сезона :toe:

Хаус како мине времево се подобри и подобри се епизодите. Ептен стана итнересна петава сезона на крајов особено, за разлика од другите каде со тек на време серијата пополека станува досадна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom