HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
абе што к*р е со играва? неможам да се логирам конекција ми вика а 7 мега бита ми е брз нетов.Порано се си беше океј сеа нешто у задње време почна да сере.Некој да не има нешто слично?

Случајно да не шитка некој акаунт и колку пари?

^ не ми треба акаунт веќе :D
Само шо прочитав дека до крајот на 2011 HoN ќе стане бесплатна пошто тоа време ќе искача DotA 2, а веќе имаат помалце играчи од LoL - така да на некој начин форсирани се да идат free-to-play

за тоа време LoL ќе ми праи друштво :)

Само шо прочитав дека до крајот на 2011 HoN ќе стане бесплатна пошто тоа време ќе искача DotA 2, а веќе имаат помалце играчи од LoL - така да на некој начин форсирани се да идат free-to-play

кај прочита бе дека ќе биде бесплатно , пс а овие веќе шо имаат платено ке се депримираат скрозз xD

кај прочита бе дека ќе биде бесплатно , пс а овие веќе шо имаат платено ке се депримираат скрозз xD
Прочитав директно од S2 Games дека тоа им е у план поради ривалот DotA 2, а и LoL им ги преземал голем дел од играчите така да ќе идат f2p со cash shop за скинови и eye-candy.
Иначе тие шо платиле ќе си добијат некој redund у поени за скинови and stuff...

Ќе иде free. Сериозен си? Па тоа е одлично. А ова Дота 2 како ќе биде? И дали би можело да се игра на Гарена?

Зашо ме дупи играва? Ќе се инсталира играта, и ми дава после ерор коа ја пуштам.

пробај преинсталирај ја? некој фалј да не недостасува?

Колку ја играв ХоН кога излезе, не ни помислив на Дота се додека не почнаа да наплаќаа. А имав 1800+ psr :'(

Колку ја играв ХоН кога излезе, не ни помислив на Дота се додека не почнаа да наплаќаа. А имав 1800+ psr :'(
И сеа уште толку ја посраја со пачојве небалансирани херои , има ливери .... На почеток прејака беше играва јас негде 1740 пср бев

imaat pomalce igraci od LOL zatoa sto e besplatna, a lol e detska igra, ja igrav i aj otkazav preminav na HON..Ziva glupost e LOL

Се додека судите по графика - нема да знаете шо е добра игра. Со среќа.

По што заклучи дека судат по графиката? LoL ја претапа направија, што беше пред 10-тина месеци, што е сега... Серверите со куви(queue) по 2 саата да чекаш, секој 3 ден излегува нов imba херој, и 2-риот ден од како што излезе тој херој, ајде, нов пач, да го средат херојот... Session Closed знае да каже на сред игра и крај, ќе си чекаш пак 2 саата куви за да влезеш, а сега и ова со разделувањето на EU серверот е.... абе ТАПА...

Секој ден ја проверувам оваа тема со надеж дека некој ќе пише малце повеќе за тоа, HoN f2p :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom