HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
има ли некој сличен како Accursed на LOL?

DarkLord, симни ја изиграј неколку партии и види сам... нема смисла да слушаш некои хон фанови како ја плукаат ЛоЛ
Почнувајки од евтина детска графика,нема што да се споредува...Неможат да се споредат тие двете.Не дека сум фан на хон,сум ги играл и двете.

Плукајте по графичкиот стил на LoL, а не графиката. Графиката усвари е подобра од онаа на HoN, слободно влезете in-game и зумирајте ја камерата до максимум и следете детаљи. Графиката на HoN е тапа, не ме терајте да вадам слики. Гејмплејот е малку различен, хероите се различни, не може директна споредба да се направи. Кога ќе излезе DOTA2 тогаш споредувајте ја HoN со DOTA2.
Можеби HoN е подобра игра, но LoL е милион пати попрофитабилна, тоа е причина зошто во HoN додадоја cheap-ass продавница, за да земат некој долар плус од кога видоја дека не им се исплаќа тој ретардиран Pay Only Once финансиски модел.
И да, убаво се спомна горе, се гледа која игра е поголема на competitive scene.

(Не сум фанбој на LoL / хејтер на HoN, и двете се добри игри, и двете си имаат проблеми.)

Плус од играва многу се учи.Имаш многу опции како примери преку кои после еден период ќе укапираш што не си ги правел редовно во дота.На пример јас ретко купував Courier,и ретко бев Suppoter и ретко ставав Wards во дота,скоро никат,а тука научив се што како :) Играта си е топ,и тоа дека ќе се намали бројот кога ќе искочи дота 2-да :) јасно е тоа :)
Тоа пошто си играте на гарена, се нубци таму, пробај некој друг клиент :)
Иначе златна дота, каки ти HoN и LoL, превише eye candy имаат и двете, сеа D2, ќе видиме шо ќе биде.

Кога отприлика искача Д2?

Кон крајот на годинава. Сеа во август на Gamescom прв пат јавно ќе ја презентираат па ќе видиме барем како изгледа. :)

Дали некој сака да ми купи акаунт за ХоН или продаде? Со сите можни картици пробав да платам но не успеав?

Планирав да ја купам пред месец дена со другар, ама ми излегоа некои работи па само он ја купи.

А уствари тие што ја имаа купено какви бенефиции имаат сега?

И да, ќе прегрее страната уше малце. :D

Планирав да ја купам пред месец дена со другар, ама ми излегоа некои работи па само он ја купи.

А уствари тие што ја имаа купено какви бенефиции имаат сега?

И да, ќе прегрее страната уше малце. :D
Мислам дека ќе добијат повеќе COINS! Драпај си к**от

Мислам дека ќе добијат повеќе COINS! Драпај си к**от

И мене тоа ми падна на памет, ама мислев некој да не знае точно.

И сега ќе падне многу квалитетот на играта, ама јебига.

Да, да. Еве го:

For $30, you'll get 1890 Gold Coins instead of the usual 1575 Gold Coins. This offer will not be available after you complete your account creation.

п.с.

Free to play accounts can only play in No Stats games, no worries

И мене тоа ми падна на памет, ама мислев некој да не знае точно.

И сега ќе падне многу квалитетот на играта, ама јебига.

Да, да. Еве го:

For $30, you'll get 1890 Gold Coins instead of the usual 1575 Gold Coins. This offer will not be available after you complete your account creation.

п.с.

Free to play accounts can only play in No Stats games, no worries
За што се употребуваат тие Coins

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom