HoN-Heroes of Newerth

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
абе што к*р е со играва? неможам да се логирам конекција ми вика а 7 мега бита ми е брз нетов.Порано се си беше океј сеа нешто у задње време почна да сере.Некој да не има нешто слично?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Случајно да не шитка некој акаунт и колку пари?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
^ не ми треба акаунт веќе :D
Само шо прочитав дека до крајот на 2011 HoN ќе стане бесплатна пошто тоа време ќе искача DotA 2, а веќе имаат помалце играчи од LoL - така да на некој начин форсирани се да идат free-to-play

за тоа време LoL ќе ми праи друштво :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Само шо прочитав дека до крајот на 2011 HoN ќе стане бесплатна пошто тоа време ќе искача DotA 2, а веќе имаат помалце играчи од LoL - така да на некој начин форсирани се да идат free-to-play

кај прочита бе дека ќе биде бесплатно , пс а овие веќе шо имаат платено ке се депримираат скрозз xD

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
кај прочита бе дека ќе биде бесплатно , пс а овие веќе шо имаат платено ке се депримираат скрозз xD
Прочитав директно од S2 Games дека тоа им е у план поради ривалот DotA 2, а и LoL им ги преземал голем дел од играчите така да ќе идат f2p со cash shop за скинови и eye-candy.
Иначе тие шо платиле ќе си добијат некој redund у поени за скинови and stuff...

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Ќе иде free. Сериозен си? Па тоа е одлично. А ова Дота 2 како ќе биде? И дали би можело да се игра на Гарена?

П

Паган-др

Гостин
Зашо ме дупи играва? Ќе се инсталира играта, и ми дава после ерор коа ја пуштам.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
пробај преинсталирај ја? некој фалј да не недостасува?

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Колку ја играв ХоН кога излезе, не ни помислив на Дота се додека не почнаа да наплаќаа. А имав 1800+ psr :'(

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Колку ја играв ХоН кога излезе, не ни помислив на Дота се додека не почнаа да наплаќаа. А имав 1800+ psr :'(
И сеа уште толку ја посраја со пачојве небалансирани херои , има ливери .... На почеток прејака беше играва јас негде 1740 пср бев

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238

imaat pomalce igraci od LOL zatoa sto e besplatna, a lol e detska igra, ja igrav i aj otkazav preminav na HON..Ziva glupost e LOL

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Се додека судите по графика - нема да знаете шо е добра игра. Со среќа.
По што заклучи дека судат по графиката? LoL ја претапа направија, што беше пред 10-тина месеци, што е сега... Серверите со куви(queue) по 2 саата да чекаш, секој 3 ден излегува нов imba херој, и 2-риот ден од како што излезе тој херој, ајде, нов пач, да го средат херојот... Session Closed знае да каже на сред игра и крај, ќе си чекаш пак 2 саата куви за да влезеш, а сега и ова со разделувањето на EU серверот е.... абе ТАПА...

Секој ден ја проверувам оваа тема со надеж дека некој ќе пише малце повеќе за тоа, HoN f2p :).

Kajgana Shop

На врв Bottom