HoN-Heroes of Newerth

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Хмммм, дебитната од Тутунска (Виза електрон) не ми ја прифаќаше. Платив преку PayPal , акаунтот сеуште ми е трајал. Поминаа преку 3 часа . Им пуштив меил пред 2 сати, сеуште нема одговор. S2 Games I will murder you soon!

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Хах и јас ја земав со paypal али мојот не е trial. Да не влагаш на некоj стар бета акаунт?

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Па Бета акаунт му направив Upgrade. Сеуште нема одговор ќе ги операм еј! Немаат ниту телефонски број за да се јавам!

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Чекај да ти одговорат тогаш, сигурно не можат за саат време, дај им два три дена, btw си требал да направиш нов акаунт да не се ебааш со вакви глупости сега...
А и мора да кажам дека тешко е да се разликуваат хероите на играва, многу пати ги мешам моите со нивните :uvo: има нешто да се смени во сетинзи? Боите на хероите на пр?

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Woofer, ај ако не ти е тешко, види дали можеш да стапиш во контакт со некој од Customer Support (in-game) мислам дека имаше GameMaster System како MMORPG игрите. Името на акаунтот е Alpay (за брат ми е играва :) ). Види кажи им дека сеуште стои на трајал. Фала однапред.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Не гледам таква работа во игра или па незнам кај да гледам... на чат имаше GM му пишав али не ми врати ништо, ќе мора да почекаш одговор од support, или па види прочепкај ги форумите може и некој друг имал ист проблем.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Важи, фала сепак :)

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Ејј Friends листата ми е празна ајде сите Add: smeXsa да заиграме малку заедно или пак некој клан МКД да направиме!!

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
има слободно играње 11 дена.НАВАЛЕТЕ!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ајде љубители на играва , симнете ја бесплатно можете да играте ама NO-Stats games :)

--- надополнето ---

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
lele mislam deka konecbno e popravena hon odkako go haknaa serverot, ali mislam deka malku potesko se vleguva sega, i ne im e dopraveno seuste recomended

Kajgana Shop

На врв Bottom