HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам акаунт 1700 пср е , немам веќе од каде да играм интернет кафето го затворија ... дома компјутерот не ми ја поддржува, сака ли некој да му го продадам акаунтот ? Упола цена го давам...

Има бе некој шо игра хон да го аднам даиграме заедно ?

Абе, негде начув, ако имаш од оние најстарите акаунти, моеш сеуште да ја играш беспари.
Fact or fiction?

Абе, негде начув, ако имаш од оние најстарите акаунти, моеш сеуште да ја играш беспари.
Fact or fiction?

Лага , првпат слушам за тоа , иначе овие шо си ја имаат купено играва имаат право да ти дадат едно Invinite и играш 10 неофицијални игри " noobci , liveri " кај шо играат...

Лага , првпат слушам за тоа , иначе овие шо си ја имаат купено играва имаат право да ти дадат едно Invinite и играш 10 неофицијални игри " noobci , liveri " кај шо играат...
К*р, нејкам таков акаунт :D
Иначе са паре е?

Дали некој би сакал да ми продаде акаунт од ХоН? Сите картици ги пробав ниту една не ми ваќа.

24 до 27-ми овој месец, играва ќе е 10 долари (ми стигна маил од HoN newsletter)..
Многу е исплатливо, не се пропушта ова..

Се мислам дали да ја земам, да каже некој дали излагаат често апдејти и дали има доволно играчи? Колку од тука ја играат?
Доста исплатливо е.

Nvm ја земав, аднете ме, никот ми е Woofer

Се мислам дали да ја земам, да каже некој дали излагаат често апдејти и дали има доволно играчи? Колку од тука ја играат?
Доста исплатливо е.

Другар 1 неделно има апдејт , и играчи има преку 40 илјади онлајн нон стоп земи си ја не чекај :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom