Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
серијата си грми, ми се свиѓа тоа што после таква завршница на трета сезона, после овој почеток мислам дека нема да отидат во крив правец и дека ќе си терат по старо. Заборавив и на крајот и на се кога ја видов Кери низ улицита на Пакистан, дефинитивно ме врати на времето на почетокот на серијата, возбуда левел 100-ка.

Алал да им е како нашле бебето да е слика и прилика на Броди, секоја чест. Сцената со кадата, и општо нејзиниот однос нема да го коментирам, тоа е вистинската Кери, ладна, без емоции, што сакаме повеќе?

Да бе, кај е Џесика, стварно е глупо да ја снема скроз..

Малиот има потенцијал да стане интересен лик, ми се свиѓа неговата конекција со нападот, ама и тој некако ептен ладно го прифати фактот за смртта на мајка му и сестра му, сигурен сум дека се крие нешто позади тој лик.

Не ги слушате wot и Io, гледајте ја!

Питер Русо.
:pos:

Инаку добар почеток. Се сложувам со мислењава поназад за глумата на Кери и слично. Thanks god дека серијава ќе продолжи каква таква (иако не со толкав интензитет како првите сезони).
Инаку сфатив дека Квин ми е омилен лик.
Ок, втор омилен лик после Саул.
Инаку Саул без брада лол
MV5BMjAzNjU1NTE3NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjIyMzcyNw@@._V1_SY317_CR9,0,214,317_AL_.jpg

Ја има на торенти 3та епизода на Homeland

Ја има на торенти 3та епизода на Homeland

Druze da ne brzas mnogu so 3ta ????? denes ke ja davat na show od 21.00 premierno taka za na torent ke pocekame valjda do utre a koj gleda so prevod za 3-4 dena dodeka deckite od titlovi ne ja prevedad

Druze da ne brzas mnogu so 3ta ????? denes ke ja davat na show od 21.00 premierno taka za na torent ke pocekame valjda do utre a koj gleda so prevod za 3-4 dena dodeka deckite od titlovi ne ja prevedad
Па отвори си ги торент сајтовите и ќе видиш дека ја има. Ја изгледав јас и ми се допадна епизодата
иако има хинтови за нова љубовна драма што може да биде исто срање како она што се случуваше со Броди.

Како што кажав претходно правилна одлука да го убијат до тој момент главниот лик и да ја тргнат целата серија во друг правец, ќе тера вака уште некоја сезона. Сега серијата пак ќе си има интензитет поврзан со тематиката, а не осум сезони да се вртат само околу еден супер-херој. Инаку за тие што бараат влакно во јајцето, тематиката е борба против тероризмот и домашните непријатели, а не животот и делото на Броди, така да тамбс-ап и гледајте.

Може се вика Homeland серијава али цела приказна беше базирана на тоа шпион да им се инфилтрира на Американците.
Штета што не може толкава пропагандна машинерија да си дозволи нивен да ги заебава,па од негативец го направија херој.Со таа прича една сезона може да се истера,тоа беше првата сезона и се навака незнаат ни сами што праат.
Поготово сеа одкако умре Броди,ова ти е ко да напраат 7 ма сезона лост нов авион да падне да ги глеаме пак како бараат вода и градат живеалиште.

Многу сјебан лик е Кери, не знаеш дали да ја сакаш или мразиш, ми иде на нерви со нејзините манипулации. Очекувам серијава да заврши со нејзино (само)убиство.

Мене Соул ми е најбоље лик.
А серијава, по завршување на трета сезона сметав дека треба да си заврши скроз. И сеа шо? Ќе ми ја расипуваат акцијата вметнувајќи ја љубовната драма меѓу Кери и Квин? Озбилно? Па ГосипГрл да си пуштам ако не ./.... безвезе. Нејќам така. у ваков тип на јаки серии нема место за лигавење.

Очигледно само мене ми се свиѓа новава сезона...рака на срце колку ги спуштија стандардите со минатата, се ќе беше подобро, ама добра ми е сезонава засега дефинитивно.

I mene mi e super novata sezona sega za sega ode odlicno dosta go gledame brodi

Малку ми е исфорсирана улогата на Соул, изгледа премногу од почеток ќе им дојдеше ако го елиминираа и неговиот лик во сезона 4.

Добро е со новава сезона се врати малку стариот шмек на серијава. Сепак не беше серијава направена за се да се одвива околу Броди туку е за шпионски игри низ светов и моментално нема друга шпионска серија што се прикажува и што и на приближно ниво како оваа. Доколку има кажете.

Абе вака, така, ама некако јака испадна новава сезона. Епизодава до сега најепик, стандардно ко за хоумленд, ништо не се дешава па цп инфаркт. Све иде на тоа дека Кери и Квин ќе се спанџаат. Само да не ја напраат ко со Броуди, би било супер. Иако оваа се подзаљуби у малиот со големата уста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom