Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Кој им ку*ац на оние што пишуеле сценарио?
Броди е муслиман, ја сменил верата во периодот кога бил заробен, и се уште користи For Christ's Sake? :tapp:

Почнува да заличува на нешто серијава, после падот што го стори. Добра епизода, само штета на крај со деналенд.

Не лоша како почетните епизоди сезонава, ама далеку од стандардот. Сите тие сцени со љубовникот на Мира беа за Сол да добие уште 15 дена?

Дефинитивно филер. Во ретроспектива гледанo сезонава има премногу сцени кои немаат никаква цел освен да пополнат време.

Доколку успеат да го пратат Броди во Иран не знам како ќе функционира серијата. Кери ќе остане без работа. Абу Назир е мртов а Броди ќе стане недопирлив за неа.

Поради ова очекувам некој голем пресврт до крајот на сезоната

Не лоша како почетните епизоди сезонава, ама далеку од стандардот. Сите тие сцени со љубовникот на Мира беа за Сол да добие уште 15 дена?

Дефинитивно филер. Во ретроспектива гледанo сезонава има премногу сцени кои немаат никаква цел освен да пополнат време.

znaes li kolkava prednost ima saul so gi ima ovie podatoci za senatorot koj ke stane noviot direktor na cia....kakov filer ne mi e jasno so tripate

Кое тиње е третава сезона една епизода ко три саати да ја гледам

Добра беше последната епизода ама ќе ми треба финале како на втора за да кажам дека сезоната беше колку толку успешна.

Ова со Иран ептен ми е чудно мислам дека нема да биде плот кој што ќе тече и во сезона 4 веројатно сега во преостанатите 2 епизоди ќе успеат некако да го извлечат Броди. Да беше ова HBO може ќе постоеше и можноста Револуционерната Гарда да го убие него и пријателот ама кај Showtime не.

Да беше добра немаше да упуцаат човек во последна минута. Колку нешто да се случува, уфрли лик за да го убиеш. И што требаше ние да правиме, да аплаудираме на одјавната шпица?

Да беше добра немаше да упуцаат човек во последна минута. Колку нешто да се случува, уфрли лик за да го убиеш. И што требаше ние да правиме, да аплаудираме на одјавната шпица?

Што знам мене тоа што го средија овој ми беше баш логично. Не бил он планиран да дојде а од друга страна и овој Иранецов се покрива.

Изгледа е време да ги спуштиме очекувањата од серијава. Разочаран сум.

Не се сеќавам на ваков пад на серија само за една сезона. Очајно сценарио, цела сезона. Ај, не сакам да ги замарам оние на кои сеуште им се гледа...

Не се сеќавам на ваков пад на серија само за една сезона. Очајно сценарио, цела сезона. Ај, не сакам да ги замарам оние на кои сеуште им се гледа...
Веројатно не си ја гледал Декстер. Исто е и двете се од Showtime

mene mi e tolku tapa,prvite nekolku epizodi da bavna bese,ali sea stanuva taman

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom