Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_mb8h4sSHdl1rb8ph0o1_r1_250.gif

:pos:

Продолжуваат со ист ритам како првата сезона, одлична глума... Изгледа ќе го скинат овој стариов во наредната епизода.

Добро дали е нормална како глуми? сцената кога доби напад, нешто по автентично одамна немам видено.....капа доле!!!!!

:cuc:

БТЊ епизодова беше 2 класи подобра од првата.

Секој Понеделник само се повторвам: Claire Danes! :cuc:

Оваа епизода беше сто пати подобра од првата, цело време беше тензично и непредвидливо. Ме разочарва Броди вака шо прај. Само си мислам дека ќе му го сврти грбот на Назир, а тој абер нема, а цело време само вика не сум терорист, не ви помагам... :confused:

Инаку, Saul не вервам дека ќе поживее уште долго. :(

А ако преживее, shit is really gonna hit the fan...

Ебате тензијата, скроз ме напна епизодата. Еве и да ја оставиме добрата приказна на страна, да ја оставиме и феноменалната глума на Клер Денс, останува фактот дека серијата има страшна тензија. Edge of your fucking seat.

Еве ви Promo за 3та епизода.

Прочитав spoiler на Entertainemnt Weekly. Holy shit. I can't wait!

Добро дали е нормална како глуми? сцената кога доби напад, нешто по автентично одамна немам видено.....капа доле!!!!!

:cuc:
Преквалификувана е за ТВ :)

Стасав до 10 епизода од прва сезона и засега го има моето внимание....Покрај Клер ми се допадна и глумата на Сол, извонредно глуми човек кој се обидува да остане присебен во моментите кога приватниот живот му се распаѓа.

Claire Danеѕ ја понесе и оваа епизода. Епизодава е најдобра досега. Wow, цело време беше тензично со Brody, сигурен бев дека ќе го акни со каменот.

Сигурен бев дека ќе го отепаат Saul во Беирут.

I was wrong.

Carrie was right. :cuc:

Плус, еве ви промо од следната епизода ( Spoilers ) :

Claire Danеѕ ја понесе и оваа епизода. Епизодава е најдобра досега. Wow, цело време беше тензично со Brody, сигурен бев дека ќе го акни со каменот.

Сигурен бев дека ќе го отепаат Saul во Беирут.

I was wrong.

Carrie was right. :cuc:
Клер ја носи цела серија, иако и актерите што ги глумат Броди и Сол се прва лига. Ова е ТВ иначе, не отепуваат главни ликови кои публиката ги сака :)

Освен Чарли во Лост... џубриња

Psyside, wot, ја изгледав две сезони од BB, јака е ама Homeland повеќе ми прави мерак засега.

Клер ја носи цела серија, иако и актерите што ги глумат Броди и Сол се прва лига. Ова е ТВ иначе, не отепуваат главни ликови кои публиката ги сака :)

Освен Чарли во Лост... џубриња

Psyside, wot, ја изгледав две сезони од BB, јака е ама Homeland повеќе ми прави мерак засега.

Не убиваат? Во последно време тоа тренд стана... :P
Нед Старк?
Џими Дормоди?
Дејл?
Шејн? ( добро, публиката не го сакаше многу, ама whatever )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom