DarthMakedon
Македонец
- Член од
- 20 април 2008
- Мислења
- 1.915
- Поени од реакции
- 167
S04E12 торент по ПП да прати некој ако има
неможам да најдам
фала
неможам да најдам
фала
Пит можеше сам да го направи тоа.И ја мислам дека е завршено со Нејтан. Многу ја тупи Семјуел со долгите говори, ете сега видовме дека ја мести Клер. Инаку нели можеше Пит да го викне црнецов да избрише се од Сајлар?
Знам дека можеше ама црнецот е поискусен, можеше да го исчисти Сајлар и без да се бори Нејтан. (мое мислење)Пит можеше сам да го направи тоа.
И да го направеше, Сајлар пак ќе се вратеше, зошто умот на Нејтан не сакаше да се бори.
Хаха, јас сум од женските фанови на Сајлар, ама баш таму не ми се свиѓа.за женските фанови на Сајлар :kesa:
Ќе полудам без нови епизоди.
утре и тоа двојна епизода имаш утре. Ќе биде интересно.Koga novi epizodii utre.? ili posle nedela dena....
Е затоа ќе гледаш soap operas тие ги снимаат на големо и имаш по 5 епзиди неделно и немаш гајле никогаш нема да ти секнат.Хаха, јас сум од женските фанови на Сајлар, ама баш таму не ми се свиѓа.
Инаку, сериозни се они дека дури до јануари треба да чекаме? Што мразам вака кога ќе ми секнат епизоди од некоја серија..
А како што можеше да ја вратат сто пати онаа Ники/Џесика/Трејси, така очекувам у наредна епизода да го видамНејтан жив и здрав, и назад у сопственото тело!
Ти да гледаш soap operas, цел живот! Морее, Шехерезат да гледаш! (каква клетва, јас се извинувам)утре и тоа двојна епизода имаш утре. Ќе биде интересно.
Е затоа ќе гледаш soap operas тие ги снимаат на големо и имаш по 5 епзиди неделно и немаш гајле никогаш нема да ти секнат.
Немој те молам немој само не шехереад. Уше два грама мозок ми останаа у главата не сакам и тие да ми отидат немој да ме колнеш те молам.Ти да гледаш soap operas, цел живот! Морее, Шехерезат да гледаш! (каква клетва, јас се извинувам)
Не верувам двојна епизода е кај 5 ке испадне и после треба 1 и пол час да ја гледаш. Легни си поарно утре од сабајле. (не ми се верува какви совети делам:smirЕј, у колку саат е епизодата? Ако до 4 има торенти, да си почекам да ја изгледа. :kesa: